Libnet.ro
UNICEF

17:30

Programul Prima Casa continua, dar cu mai putini bani

Antena3 Antena3,
Programul Prima Casa continua, dar cu mai putini bani

Guvernul a redus la jumatate bugetul pentru cel mai popular program derulat de stat. in aceste conditii, specialistii spun ca banii se vor termina pana la vara. Iar daca fondurile nu vor fi suplimentate, . continuă pe Antena3

PRIMA CASA 2016: conditii mai bune pentru clienti

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa.

Ministerul Finantelor suplimenteaza garantiile de stat in programul Prima Casa cu 200 de milioane lei, sub cerintele bancilor

Guvernul urmeaza sa majoreze cu 200 de milioane de lei plafonul garantiilor de stat pentru creditele bancare acordate populatiei pentru achizitionarea unei locuinte in Programul Prima Casa, pe anul 2015, in conditiile in care bancile solicitasera o majorare cu 696 de milioane de lei, conform unui proiect de hotarare de guvern publicat, vineri, de Ministerul Finantelor.

Proiectul de buget pe 2016: Mai putini bani pentru TVR, aproape la fel de multi pentru radioul public, considerabil mai multi pentru Agerpres si CNA

Televiziunea romana va primi, anul viitor, de la stat cu 14% mai putini bani decat in 2015, potrivit proiectului de buget pe 2016. Radioul public va primi aproximativ la fel de mult ca anul acesta, agentia de presa Agerpres - cu 16,5% mai mult, iar Consiliul National al Audiovizualului - cu aproximativ 33% mai mult. In cazul serviciilor publice de radio si televiziune, banii de la buget nu raman la acestea, ci merg mai departe la Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR).

Dobanzi mai mici pentru creditele Prima Casa. Cate familii vor putea beneficia in 2016 de imprumuturi acordate prin programul guvernamantal

Guvernul va reduce limita de dobanda pentru creditele ce urmeaza sa fie acordate anul viitor prin programul Prima Casa, insa plafonul de garantii aferent anului 2016 va fi de numai 1,5 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca aproximativ 16. 850 de famili vor putea beneficia de finantare prin programul guvernamental.

BUGET 2016. Mai multi bani pentru SRI si SIE

Bugetul SRI creste in 2016 cu aproximativ 20% fata de anul in curs, iar cel al SIE cu aproximativ 7%, in timp ce SPP si STS vor primi anul viitor bani mai putini, Serviciul de Telecomunicatii Speciale avand o scadere drastica, de 37%, potrivit.

Dragnea, avertisment pentru Guvern: E profund gresit sa nu mai dea bani pentru infrastructura religioasa

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca decizia guvernului de a nu mai acorda bani pentru biserici in bugetul din 2016 este profund gresita si a calificat-0 drept brutala. Dragnea a recomandat guvernului sa fie mult mai atent la comunicare si sa analizeze mai bine decizii care pot fi considerate brutale.

BUGET 2016. Ministerele care primesc cei mai multi bani

Ministerul Apararii Nationale primeste in 2016 cei mai multi bani in plus fata de executia preliminata din 2015, respectiv 3,36 miliarde lei, ajungand la 10,35 miliarde lei +48%), urmat de Ministerul Afacerilor Interne, cu o suplimentare de 1,86.

Bugete mai mari pentru MApN, SRI si SIE in 2016, bani mai putini la SPP si STS

Bugetul Ministerului Apararii va creste in 2016 cu peste 51% fata de anul 2015. De asemenea, si bugetul Serviciului Roman de Informatii SRI) va creste in 2016 cu aproximativ 20% , in timp ce Serviciul de Protectie si Paza SPP) si al Serviciul de Informatii Externe SIE) vor primi bani mai putini.

200 de milioane de lei lei in plus pentru Prima Casa in 2015. Plafonul pentru anul viitor, redus

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa alinieze dobanzile la noile conditii de piata.

Anca Dragu, anunt despre programul Prima Casa

Plafonul pentru programul Prima Casa se suplimenteaza cu 200 de milioane de lei in acest an, iar de anul viitor va fi modificat, astfel ca plafonul total de garantii va fi redus la 1,5 miliarde de lei, iar marja.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )