Libnet.ro
UNICEF

00:06

Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Proiectul va fi publicat saptamana aceasta pe site-ul MFP

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Proiectul va fi publicat saptamana aceasta pe site-ul MFP

Proiectul de rectificare bugetara va fi publicat abia saptamana aceasta pe site-ul Ministerului Finantelor, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul de resort, evitand sa dea detalii ziaristilor cu privire la bugetele caror institutii vor fi taiate sau suplimentate. continuă pe Adevărul

ALDE pune noi coditii pentru a ramane la guvernare: nu este de acord cu rectificarea bugetara propusa de PSD si vrea sa reduca numarul de angajati la stat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit astazi in sedinta coalitiei de guvernare cu premierul Viorica Dancila si ministrul de Finante Eugen Teodorovici, comunicandu-le ca partidul sau nu e de acord cu taierile bugetare de la ministerul Transtorturilor, Educatiei si Sanatatii. De asemenea, ALDE a venit si cu o serie de propuneri printre care se regaseste si o reducere a numarului de functii de conducere din ministere.

Tariceanu va pune in discutie rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, STS

Legat de rectificarea bugertara, Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, intr-o emisiune de televiziune, ca sunt taieri la toate capitolele, ministere, investitii, dar sunt majorari cu aproape un miliard la bugetele SRI, STS. Liderul Alde a spus ca vor fi discutii, in sedinta de luni a coalitiei, precizand ca in proiectul de rectificare bugetara facut de Ministerul de Finante sunt majorari cu circa un miliard la bugetele serviciilor de informatii.

Tariceanu, nemultumit de rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, SIE, STS

Calin Popescu Tariceanu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca vor fi discutii in sedinta de luni a coalitiei, precizand ca a vazut proiectul de rectificare bugetara facut de Ministerul de Finante si sunt taieri la investitii si la alte capitole, insa majorari cu peste jumatate de miliard la bugetele serviciilor de informatii.

CSAT a avizat rectificarea bugetara propusa de Guvern pentru servicii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, marti, propunerile Guvernului de rectificare bugetara pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )