Libnet.ro
UNICEF

06:15

Zeci de trenuri CFR nu vor circula de Paste. Lista completa

Adevărul Adevărul,
Zeci de trenuri CFR nu vor circula de Paste. Lista completa

CFR Calatori informeaza ca in minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste capacitatea de transport va fi adaptata si cateva zeci de trenuri nu vor circula, din cauza traficului de calatori extrem de redus. in schimb vor fi suplimentate cursele spre destinatiile cele mai cerute. continuă pe Adevărul

Programul metrourilor de Paste. Cum vor circula trenurile in noaptea de inviere

Metrourile vor circula toata noaptea de sambata spre duminica cu ocazia sarbatorii de inviere, potrivit Metrorex. Trenurile vor circula in intervalul 23:00 1:00 la o distanta de aproximativ zece.

Orasul din Romania in care vor circula autobuze electrice de luna viitoare

Clujul va deveni primul oras din Romania care va avea autobuze electrice. Primele 11 autobuze vor circula chiar de luna viitoare in tot orasul, iar alte 19 urmeaza sa ajunga aici in urmatorii.

Cat se castiga in Senat: Salariul brut al lui Tariceanu e de 21.850 de lei/luna. Salarii de NABABI au si ceilalti angajati (VEZI LISTA COMPLETA)

Senatorii nu o duc rau deloc si mai sunt si printre cei care vor primi salariile inainte de Paste, spre deosebire de profesori si pensionari. Senatul a publicat lista salariilor si aflam astfel ca.

PROGRAMUL RATB de PASTE. Cum vor circula autobuzele si tramvaiele in noaptea de inviere

PROGRAMUL RATB de PASTE in perioada sarbatorilor de Paste, transportul public de suprafata gestionat de Regia Autonoma de Transport Bucuresti va functiona astfel: PROGRAMUL RATB de PASTE in ,,Vinerea Mare?.

Cate zile libere au romanii de Paste. Lista sarbatorilor declarate nelucratoare

De Paste, romanii vor avea patru zile libere: Vinerea Mare, Sambata Mare, prima zi de Paste - duminica si a doua zi de Paste - luni.

Metrorex si RATB, program special de Pasti: Metroul, 16 linii de autobuze si una de tramvai vor circula si in noaptea de inviere

Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) vor avea program special de Pasti, metroul, 16 linii de autobuz si una de tramvai urmand sa circule inclusiv in noaptea de inviere.

Cum arata noile autobuze electrice care vor circula in premiera in Romania. Fiecare vehicul costa o jumatate de milion de euro

Autobuzele electrice au castigat teren in ultimii ani, dupa ce tot mai multe companii de transport public din tarile membre UE au apelat la astfel de vehicule nepoluante. Mai multe orase din Romania au anuntat ca vor achizitiona autobuze electrice, insa doar unul a organizat licitatia si a facut prima comanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )