Libnet.ro
UNICEF

08:00

BNRnu va participala discutia din Comisia Economica din Senat. Mugur Isarescu respingeinvitatia lui Daniel Zamfir

Antena3 Antena3,
BNRnu va participala discutia din Comisia Economica din Senat. Mugur Isarescu respingeinvitatia lui Daniel Zamfir

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere. continuă pe Antena3

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul invocat?

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, a declarat, marti, pentru.

Isarescu i spune pas lui Zamfir. Guvernatorul BNR nu va merge marti n Parlament

BNR nu va participa la discutia din Comisia Economica din Senat, a declarat purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, sustinand ca se poate gasi un cadru mai adecvat acestei intalniri decat cel creat de Zamfir, potrivit Mediafax.

Isarescu nu va merge la Comisia Economica din Senat. Suciu: BNR e deschisa la dialog, dar acesta sa nu plece de la un sir de fake news-uri

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei nu vor participa, marti, la discutia din Comisia Economica din Senat, pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante, in cadrul.

Eugen Teodorivici, reactie dupa ce Mugur Isarescu a refuzat sa vina in Parlament: Este in sala. Nu este in sala?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a avut marti o prima reactie dupa ce Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca nu va participa la discutia din Comisia Economica din Senat, programata sa aiba loc.

Radu Soviani: Mugur Isarescu NU merge la Comisie pentru ca ii e teama sa nu fie REVOCAT sau scos de DNA

Motivul pentru care Mugur Isarescu nu se prezinta la discutia din Comisia Economica din Senatpe tema ROBOR-ului este teama de revocare sau posibilitatea de a fi scos de acolo de procurorii DNA, sustine.

Isarescu nu participa la discutiile pe tema Robor din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu va participa astazi la discutiile privind stabilirea indicelui Robor si a raportului Bancii Centrale de sfarsit de an, a anuntat purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu.

INVITAT DE SENATORUL ALDE DANIEL CATALIN ZAMFIR Mugur Isarescu - asteptat, astazi, la Comisia Economica din Senat

Dan Suciu, BNR: Pana sa mearga BNR la vreo Comisie in care sa vorbeasca de asa-zise abuzuri, ar trebui sa raspunda domnul Zamfir la acuzatia de abuz in serviciu pe care a ridicat-o un senator membru al Comisiei de Finante Banci pentru ca nu a respectat procedura de convocare * Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu este asteptat, astazi, la Comisia Economica, Industrii si Servicii din Senat, dupa ce a fost invitat de senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir ca sa discute despre raportul bancii centrale de la finalul anului trecut si despre modul in care este calculat indicele ROBOR.

Daniel Zamfir: Guvernatorul BNR este obligat sa vina la Comisia economica din Senat

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este invitat marti, la Comisia economica din Senat, pentru a discuta pe tema raportului de sfarsit de an pe care l-a intocmit Banca Nationala, dar si despre modul in care se st.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )