Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cati bani au strans romanii la Pilonul III

Adevărul Adevărul,
Cati bani au strans romanii la Pilonul III

Fondurile de pensii facultative aveau active in valoare de peste 2 miliarde de lei, la 31 decembrie 2018, in crestere cu 12,18% comparativ cu nivelul de la 31 decembrie 2017, conform datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Cati bani au strans romanii la Pilonul III de pensii

Fondurile de pensii facultative aveau active in valoare de peste 2 miliarde de lei, la 31 decembrie 2018. Asta inseamna o crestere cu 12,18% comparativ cu nivelul de la 31 decembrie 2017, arata datele Autoritatii.

FABULOS: Cati bani CASTIGA cu adevarat, Andreea Raicu! Vedeta le-a luat fata multor oameni de afaceri...

Cifrele de la Ministerul de Finante arata cati bani castiga, cu adevarat, Andreea Raicu. Vedeta detine firma R. Communication Media SRL, prin care isi administreaza toate afacerile, adica magazinul online.

OFICIAL! Toti romanii vor PIERDE BANI la pensie: Vezi doar AICI cu cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor creeaza nemultumiri in randul pensionarilor de rand care nu vor putea cumula mai multe tipuri de pensii. Acestia vor fi in continuare obligati sa opteze pentru o singura categorie.

Cati bani a cheltuit Romania, in 2018, din fondurile europene alocate pentru perioada 2014-2020?

Anul trecut, Romania a cheltuit circa 7 miliarde de euro din cele 21 de miliarde de euro, alocate pentru proiecte de catre autoritatile europene, cele mai mari sume cheltuite fiind destinate agriculturii si dezvoltarii rurale, potrivit datelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )