Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directia de Supraveghere din BNR are un nou director de la 1 octombrie

Adevărul Adevărul,
Directia de Supraveghere din BNR are un nou director de la 1 octombrie

Adrian Cosmescu va prelua functia de director al Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR) incepand cu data 1 octombrie 2020, informeaza banca centrala. continuă pe Adevărul

DIN 1 OCTOMBRIE Adrian Cosmescu va fi noul director al Directiei Supraveghere din BNR

Adrian Cosmescu va prelua functia de director al Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR) incepand cu data 1 octombrie 2020.

Adrian Cosmescu preia conducerea Directiei de Supraveghere din cadrul BNR

Directia Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei va avea o noua conducere incepand cu data 1 octombrie 2020. Adrian Cosmescu va prelua functia de director al Directiei Supraveghere, iar Nicolae Catalin Davidescu pe cea de director adjunct, scrie Norel Moise pe blogul sau. Adrian Cosmescu, cu o cariera de peste 20 de ani in domeniul supravegherii bancare - din 1999 detinand functia de director adjunct al Directiei Supraveghere - ii succede lui Nicolae Cinteza, pensionat la data de 1 august, cel care a condus acest departament inca de la infiintare.

ADRIAN COSMESCU - NOUL SEF AL SUPRAVEGHERII DIN BNR Nicolae Cinteza nu mai supravegheza sistemul bancar

Dupa 21 de ani in fruntea Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Nicolae Cinteza nu mai supravegheaza sistemul nostru bancar, in locul sau fiind numit Adrian Cosmescu.

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR: Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la relansarea economica

Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la sustinerea efortului de relansare economica, dar acest lucru nu este suficient, a declarat, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, Leonardo Badea, viceguvernator Banca Nationala a Romania BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )