Libnet.ro
UNICEF

20:15

PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 12 OCTOMBRIE ASF cere SIF Oltenia sa completeze ordinea de zi cu solicitarile SIF1 and 4 si Certinvest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 12 OCTOMBRIE ASF cere SIF Oltenia sa completeze ordinea de zi cu solicitarile SIF1 and 4 si Certinvest

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) cere Consiliului de Administratie al SIF Oltenia SIF5) sa completeze ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 12 octombrie cu solicitarile venite din partea grupului format din SIF Banat-Crisana SIF1) and SIF Muntenia SIF4), precum si din partea Certinvest, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare din Craiova remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Focar de coronavirus la un centru pentru persoane varstnice din Constanta

Caminul Municipal pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce.

Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus 39 de persoane. Se pare ca 32 de beneficiari si sapte membri ai.

Grecia anunta ca reia dialogul cu Turcia pentru prima data din 2016

Dialogul cu Turcia se va relua in curand la Istanbul pentru prima data din 2016, a declarat marti Ministerul Grec de Externe, citat de AFP. Turcia anuntase cu putin timp inainte ca cele doua tari erau gata sa inceapa discutiile cu privire la disputele lor din estul Mediteranei.

Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei este unul de interes pentru toti soferii din Romania. Iar OMV Petrom vine acum cu propriile estimari, revizuite si adaptate mersului economiei din acest.

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la sefia Consiliului Judetean Calarasi: Pentru a urni din loc aceasta tara si judetul Calarasi este nevoie de seriozitate, buna-credinta si stiinta (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP) pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Calarasi, a declarat, intr-o conferinta electorala sustinuta la Oltenita, ca .

incep filmarile pentru sezonul 3 din Pose, insa pandemia schimba un detaliu important!

Incep filmarile pentru cel de-al treilea sezon al serialului Pose. Vine insa cu schimbari cauzate de pandemia de coronavirus. Iata in continuare toate detaliile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )