Libnet.ro
UNICEF

11:15

PENTRU ADUNAREA DIN 12 OCTOMBRIE ASF someaza SIF5 sa completeze ordinea de zi conform solicitarii SIF1 si SIF4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 12 OCTOMBRIE ASF someaza SIF5 sa completeze ordinea de zi conform solicitarii SIF1 si SIF4

Cererea celor doua SIF-uri nu implica revocarea vicepresedintelui Cristian Busu, asa cum apare acum in convocator Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) someaza Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) sa modifice ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 12 octombrie prin introducerea tuturo punctelor solicitate de SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Conducerea SIF5 completeaza convocatorul, dupa interventia ASF

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 29 octombrie cu solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4) privind alegerea administratorilor, se arata intr-un raport al societatii publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Sapte candidati s-au inscris pe cele cinci locuri, din board-ul SIF Oltenia

Sapte candidati sunt inscrisi pe cele cinci pozitii de administrator in Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) pentru alegerile ce vor avea loc la adunarea actionarilor din data de 29 octombrie, se arata intr-un raport al societatii de investitii .

Spectacolul Pe o panza de paianjen din 12 octombrie se muta in aer liber

Spectacolul Pe o panza de paianjen din 12 octombrie se muta in aceeasi seara, in aer liber, la Gra.

Misiune esuata pentru pompierii din Vaslui. Un baiat de 21 ani a murit intr-un mod tragic, dupa ce fusese salvat dintr-o fantana

Imagini de groaza au avut loc in Vaslui, acolo unde tanar de 21 de ani a cazut intr-o fantana adanca de 12 metri. La fata locului au intervenit mai multe echipaje medicale, insa organismul traumatizat al baiatului nu a mai rezistat. Pompierii au depus toate eforturile pentru a-l salva Tragedia a avut loc in aceasta .

Focar de infectie cu COVID19 la un centru pentru varstnici din Selimbar

Focar de infectie cu noul coronavirus la un centru pentru varstnici din comuna Selimbar, a anuntat D.

Focar de COVID-19 intr-un centru pentru varstnici din Sibiu: 40 de cazuri pozitive

Un nou focar de COVID-19 a fost descoperit intru centru pentru varstnici din Sibiu, in comuna Selimbar, unde 40 de cazuri au fost depistate pozitiv, potrivit Agerpres. Va informam ca in cadrul unui Centru.

FIREA: Eu o sa ma bat in continuare pentru Bucuresti din postura de parlamentar

Gabriela Firea a anuntat ca se va bate in continuare pentru Bucuresti din postura de parlamentar si ca nu va fi precum Nicusor Dan care la fel cum a chiulit din Consiliul General, a chiulit si in mandatul de parlamentar, conform news. ro.

Saint-Gobain obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala Isover

Saint-Gobain Romania obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala ISOVER, realizate in fabrica de la Ploiesti: Akusto, Domo, Domo Plus, Forte, Super Profi, Uniroll Plus. Asadar, compania ajunge sa detina cel mai amplu portofoliu de produse pentru cladiri sustenabile de pe piata, anunta un comunicat de presa al companiei.

HUNEDOARA: Restaurantele din 12 localitati au fost inchise, din pricina covid

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis sa restrictioneze sau sa mentina restrictiile privind desfasurarea unor activitati comerciale, precum cele din restaurante si sali de jocuri de noroc, in 12 localitati unde incidenta cumulata a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, in ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,51. 000 de locuitori, relateaza News. ro.

Banca Transilvania are o veste exceptionala pentru clientii din toata tara. A dezvaluit detaliile acum

Banca Transilvania a facut un anunt pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )