Libnet.ro
UNICEF

22:15

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Participantii la Pilonul II au virat in cele sapte fonduri 4,42 miliarde de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Participantii la Pilonul II au virat in cele sapte fonduri 4,42 miliarde de lei

Participantii la sistemul de pensii private obligatoriu Pilon II au virat, in primele sase luni din an, in cele sapte fonduri de investitii, suma de 4,42 miliarde de lei, se arata in cel mai recent raport privind sistemul de pensii private publicat vineri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Contributia salariatilor la fondurile Pilon II este de 3,75% din salariul brut lunar. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Productia de carbune a scazut cu peste 37%

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele sapte luni ale anului in curs, 1,357 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 37,1% 800. 200 tep), mai mica fata de cea din perioada similara din 2019, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

Avioane ale armatei ruse au bombardat nord-vestul Siriei, in cel mai amplu atac din ultimele sase luni

Avioane ale armatei ruse au bombardat nord-vestul Siriei controlat de rebeli, duminica, in cel mai amplu atac din ultimele sase luni, de la acordul dintre Turcia si Rusia privind oprirea luptelor majore, au declarat surse din opozitia siriana, transmite Reuters.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )