Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romanii, tot mai interesati de pensiile private facultative. Cati s-au inscris in Pilonul III

Adevărul Adevărul,
Romanii, tot mai interesati de pensiile private facultative. Cati s-au inscris in Pilonul III

Fondurile de pensii facultative aveau active in valoare de peste 2,1 miliarde de lei, la 31 martie 2019, in crestere cu 13,6% comparativ cu nivelul de la 31 martie 2018, conform datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Cati bani s-au strans la Pilonul 2 - pensiile private obligatorii

Numarul persoanelor care contribuie la fondurile de pensii private obligatorii a depasit 7,3 milioane de persoane, se arata in datele publicate recent de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

BOALA de care sufera aproape toti ROMANII! 98% din populatie este afectata! VEZI daca si tu ai aceste SIMPTOME

Tot mai multi dintre romani se confrunta cu o afectiune psihica teribila. Peste 90% din cetateni sufera de depresie, arata un studiu recent.

Google isi incetineste ritmul de crestere, simte concurenta tot mai mare in domeniul publicitatii si asteapta vanzari mai mici pentru smartphone-ul Pixel

Grupul Alphabet a anuntat rezultatele financiare care au fost sub asteptarile analistilor, anuntul aducand si o scadere de 7,5% a actiunilor, una dintre cele mai consistente caderi zilnice din ultimii ani. Compania a avut insa afaceri de peste 36 miliarde dolari trimestrul trecut si a continuat angajarile, efectivele atingand 103. 000 de oameni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )