Libnet.ro
UNICEF

10:31

IN URMA UNOR CONTROALE EFECTUATE ASF a sanctionat mai multe entitati din asigurari si pensii private

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA UNOR CONTROALE EFECTUATE ASF a sanctionat mai multe entitati din asigurari si pensii private

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in urma controalelor efectuate de catre departamentele de specialitate din cadrul Autoritatii, aplicarea mai multor sanctiuni unor entitati care activeaza pe piata asigurarilor si pe piata pensiilor private. continuă pe Ziarul Bursa

IN URMA UNOR CONTROALE EFECTUATE Consiliul A.S.F. a decis aplicarea mai multor sanctiuni unor entitati care activeaza pe piata asigurarilor si a pensiilor private

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in urma controalelor efectuate de catre departamentele de specialitate din cadrul Autoritatii, aplicarea mai multor sanctiuni unor entitati care activeaza pe piata asigurarilor si pe piata pensiilor private.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Luni, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din municipiul Bucuresti, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu. Potrivit Agerpres, E-Distributie Muntenia a anuntat ca.

Aproape 28.000 de romani au fost vaccinati duminica. Cele mai multe reactii adverse, la serul AstraZeneca

Comitetul de Coordonare a Vaccinarii anunta ca 27. 944 de persoane au fost vaccinate anti-COVID in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate cu vaccinul de la Pfizer, numarul total al persoanelor vaccinate ajungand la 803. Cele mai multe reactii adverse s-au inregistrat dupa vaccinul AstraZeneca.

Romanii cumpara tot mai multe masini ecologice. Care sunt modelele favorite

Romanii cumpara tot mai multe masini ecologice, mai ales electrice si hibrid.

Australia: Manifestatii antivaccinare in mai multe orase. La Melbourne, au fost arestati cativa protestatari

Manifestatii antivaccinare au avut loc, sambata, in mai multe orase din Australia, inainte de startul campaniei de imunizare impotriva Covid-19, relateaza bbc. com.

Manifestatii antivaccinare in mai multe orase din Australia

Manifestatii antivaccinare au avut loc, sambata, in mai multe orase din Australia, inainte de startul campaniei de imunizare impotriva Covid-19.

Ministerul Educatiei, dupa adoptarea Proiectului de buget: Crestere a bugetului educatiei in valoare absoluta Premierul: Trebuie o analiza calitativa si apoi vom aloca mai multe resurse Educatia primeste 2,55% din PIB

Proiectul de buget a fost adoptat de Guvern vineri seara si trimis spre aprobare la Parlament. Ministerul Educatiei, care a primit o suma de 28,5 miliarde lei, echivalentul a 2,55% din PIB, prezinta intr-un comunicat mai multe cifre legate de finantarea totala a invatamantului prin care sustin ca exsita o crestere fata de anul 2020 si chiar cel mai mare, in valoare absoluta, in ultimii 30 de ani.

in incinta centrelor de vaccinare vom avea acces la mai multe informatii legate de posibilele reactii adverse Tot acolo va fi disponibila fisa de raportare a acestora

In incinta centrelor de vaccinare, persoanele vor avea acces la mai multe informatii legate de posibilele reactii adverse post-vaccinale, precum si la modalitatile de raportare a acestora. Totodata, in centrele de vaccinare, va fi disponibila in locuri vizibile, fisa de raportare a reactiilor adverse centralizate de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania ANMDMR), au transmis vineri reprezentantii Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

Producatorii auto din SUA si Mexic, intre care Ford, nevoiti sa opreasca productia la mai multe fabrici din cauza temperaturilor foarte scazute

Temperaturile foarte scazute din Statele Unite au dus la intreruperea furnizarii de gaze naturale in sudul SUA si in Mexic, provocand haos, joi, la fabricile auto din cele doua tari, Ford Motor, dar si alti producatori anuntand ca au oprit activitatea la mai multe unitati de asamblare, transmite Reuters.

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane, vineri, temporar, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor avea, vineri, fara curent electric, anunta E-Distributie Muntenia, potrivit Agerpres. Alimenarea cu energie electrica va fi.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )