Libnet.ro
UNICEF

20:30

Darius Valcov: Nu ne opunem propunerii privind conversia creditelor la cursul initial, plus 20%.Dar trebuie sa existe acordul bancilor

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov: Nu ne opunem propunerii privind conversia creditelor la cursul initial, plus 20%.Dar trebuie sa existe acordul bancilor

Dezbaterea privind criza declansata de aprecierea francului a inceput la Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, este prezent, in vreme ce din partea BNR este prezent Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere. continuă pe Adevărul

A inceput dezbaterea la Comisia de Buget din Camera Deputatilor. Valcov: Nu ne opunem propunerii privind conversia creditelor la cursul initial, plus 20%

Dezbaterea privind criza declansata de aprecierea francului a inceput la Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, este prezent, in vreme ce din partea BNR este prezent Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere.

Nu ne opunem conversiei creditelor la cursul initial, plus 20%, dar trebuie sa existe acordul bancilor

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, astazi, dupa discutiile de la BNR pe tema francului elvetian, ca Guvernul nu se poate opune propunerii privind conversia creditelor la cursul initial, plus 20%, dar a precizat ca, in acest caz, este nevoie de acordul bancilor, conform surselor din presa.

Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la curs istoric. Si nu una sau doua! Darius Valcov, Finante: Nu ne opunem unei conversii a creditelor in franci elvetieni la data acordarii imprumutului, plus 20%.

Ministrul Finantelor Darius Valcov, Seful Supravegherii bancare, Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Stabilitate din BNR Ion Dragulin , Steven van Groningen CEO Raiffeisen Bank), reprezentanti ai bancherilor si ai asociatiilor de consumatori participa in acest moment la discutiile din Comisia de Buget Finante, Sedinta, programata pentru ora 11, a fost convocata la initiativa prim-vicepresedintelui PNL, Andreea Paul care a solicitat autoritatilor sa prezinte masurile pe care BNR le are in vedere privind protejarea persoanelor ce au contractat credite in franci elvetieni, ca urmare a aprecierii acestei monede. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie.

Darius Valcov: Propunem modificarea pragului de venit din OU privind restructurarea creditelor la 3.000 lei (VIDEO)

Ministerul Finantelor propune modificarea, prin lege, a ordonantei de urgenta privind restructurarea creditelor lansata in iunie 2014, denumita atunci Electorata, prin marirea plafonului pentru venituri de .

Nicolae Cinteza: Conversia creditelor din franci in lei la cursul istoric poate falimenta unele banci

Impunerea conversiei creditelor in franci elvetieni la alt curs de schimb decat cel din ziua tranzactiei ar produce pierderi pentru banci, in cazul unora existand riscul de faliment daca transforma imprumuturile la cursul istoric, a declarat directorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )