Libnet.ro
UNICEF

21:15

MACRO NEWSLETTER 2 Septembrie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 2 Septembrie 2020

Creditul acordat rezidentilor din Cehia si-a temperat cresterea anuala si in iulie 2020, pana la 4,3%, de la 4,8% in luna precedenta, pe fondul unei noi stagnari lunare. Creditul acordat gospodariilor populatiei si-a accelerat cresterea anuala pana la 6,2%, de la 6,1% in luna precedenta, in conditiile unei noi cresteri lunare de 0,7%, iar creditul acordat companiilor nefinanciare si-a temperat cresterea anuala pana la 2,8%, de la 4,9% in luna anterioara, pe fondul unei noi scaderi lunare de 0,8%. Sursa: CNB) . continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 1 septembrie 2020

Preturile de consum din Belgia si-au accelerat usor cresterea anuala si in august 2020, pana la 0,8%, de la 0,7% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa o crestere de 0,2% in luna anterioara.

Horoscop 3 septembrie 2020. Surprize in dragoste pentru aceste zodii. Se anunta o zi buna!

Horoscop 3 septembrie 2020. Astrologii prevad surprize uriase pentru nativii zodiacului. Horoscopul va indeamna sa va bucurati de timpul petrecut in compania oamenilor dragi. Horoscop 3 septembrie 2020 pentru toate zodiile Horoscop 3 septembrie Berbec Berbecii trebuie sa-si imparta timpul cu prietenii, familia, persoana iubita. Tensiuni in relatia cuplu, daca vor neglija persoana iubita. Sa .

Curs valutar BNR pentru miercuri, 2 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 2 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 2 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru marti, 1 septembrie 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 1 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 1 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Horoscop 1 septembrie 2020. Surprize pentru zodii in prima zi a toamnei

Prima zi de toamna vine cu surprize mari pentru zodii, spun astrologii. Horoscop 1 septembrie 2020. Iata ce ii asteapta pe nativi! Horoscop 1 septembrie 2020 Astrologii au realizat horoscopul pentru prima zi de toamna iar surprizele se tin lat pentru nativi. Iata ce au pregatit astrele! Horoscop BERBEC Toamna incepe cu o zi aglomerata, .

Coronavirus in Romania, 2 septembrie 2020. Un nou numar urias de infectari in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 2 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri, 2 septembrie 2020, ultimul bilant al pandemiei COVID-19 in Romania.

Horoscop 2 septembrie 2020. Vesti importante pentru zodii

Este ziua Lunii Pline pentru Pesti! Soarele si Uranus troneaza in aceeasi zi, in armonie cu Luna stralucitoare, trimitandu-ti fiori pe coloana vertebrala! Acum, daca asta nu este magic, nu stim ce este! Totusi, exista o nota mai grea care reverbereaza si este Venus in Rac, vizavi de Saturn. Horoscop 2 septembrie 2020 Planeta iubirii .

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele se indragostesc, Leii primesc un cadou neasteptat

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Zi de Luna Plina sub patronajul semnului Fecioarei. Astazi aflam care este locul potrivit pentru noi si cum putem contribui acolo unde traim si lucram si pentru cei din jur.

Prognoza meteo, azi, 02 septembrie 2020. in sud-estul Romaniei vremea va fi caniculara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 02 septembrie 2020. Astfel, astazi va fi in continuare cald, in sud-estul Romaniei vremea fiind chiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )