Libnet.ro
UNICEF

17:30

Administratia Trump analizeaza daca sa impuna delistarea companiilor chineze de la bursele americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratia Trump analizeaza daca sa impuna delistarea companiilor chineze de la bursele americane

Administratia presedintelui Donald trump analizeaza daca sa impuna delistarea companiiilor chineze de la bursele americane, masura care ar fi o escaladare radicala a tensiunilor comerciale dintre Statele Unite si China, au declarat vineri trei surse apropiate situatiei, citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

SUA iau in considerare delistarea companiilor din China de la bursele americane

Guvernul SUA ia in considerare posibilitatea delistarii companiilor chineze de la bursele americane, a transmis Reuters, ceea ce ar putea fi o escaladare a tensiunilor comerciale dintre primele economii ale lumii.

Guvernul SUA ar lua in calcul delistarea companiilor chineze de la bursele americane

Tensiunile comerciale dintre SUA si China ar putea escalada. Asta pentru ca, potrivit unor surse citate de Reuters, Guvernul SUA ar lua in calcul varianta delistarii companiilor chineze de la bursele americane,.

Administratia Trump a incercat sa pastreze secreta convorbirea telefonica cu presedintele ucrainean (avertizor de integritate)

Casa Alba a incercat sa restrictioneze accesul la notele privind apelul telefonic dintre Donald Trump si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit unui avertizor de integritate a carui semnalare a fost publicata joi de Congres, care a deschis o ancheta privind punerea sub acuzare a presedintelui, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )