Libnet.ro
UNICEF

01:05

GHID Ce surse de finantare exista pentru antreprenori, in criza coronavirus

Adevărul Adevărul,
GHID Ce surse de finantare exista pentru antreprenori, in criza coronavirus

Think tank-ul INACO - Initiativa pentru Competitivitate a lansat Ghidul Surselor de Finantare pentru Companii in Timpul Crizei COVID-19, dedicat tuturor antreprenorilor care vor sa isi mentina afacerile pe linia de plutire, sa isi pastreze angajatii sau chiar sa isi dezvolte afacerea pe noile coordonate create de criza noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Scenariul 4 in criza coronavirus. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania

In prezent, Romania este in Scenariul al treilea, care este valabil intre 100 si 2. 001 infectari. Recent, medicul Alexandru Rafila a declarat ca aceasta crestere vertiginoasa a cazurilor ne apropie de Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate? Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania .

Criza coronavirus, la final in spitalul din Petrosani. Angajatii testati pozitiv s-au vindecat

Criza coronavirus se apropie de final in Spitalul de Urgenta din Petrosani. Angajatii testati pozitiv pana in prezent s-au vindecat, iar Neurologia va fi redeschisa.

CRIZA CORONAVIRUS G20 se angajeaza sa injecteze cinci trilioane de dolari in economia gobala

Liderii tarilor G20 cele mai dezvoltate din lume) au declarat ieri, dupa o videoconferinta, ca injecteaza peste cinci trilioane de dolari in economia mondiala, in contextul pandemiei de coronavirus, subliniind: Actiunea colectiva G20 isi va amplifica impactul, va asigura coerenta si va valorifica sinergiile. Amploarea si domeniul de aplicare a acestui raspuns va pune din nou pe picioare economia globala si va stabili o baza puternica pentru protectia locurilor de munca si reluarea cresterii economice. Rugam ministrii nostri de finante si guvernantorii bancilor centrale sa se coordoneze in mod regulat pentru dezvoltarea unui plan de actiune G20, ca raspuns la COVID-19 si sa lucreze strans cu organizatiile internationale ca sa ofere rapid asistenta financiara internationala adecvata.

Spitalele infrunta criza coronavirus cu ajutorul donatiilor. Suma importanta virata de o fabrica din Deva

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a primit sprijin important pentru a face fata nevoilor create de pandemia de coronavirus.

Clorochina, medicamentul minune pentru tratarea noului coronavirus? Ar putea fi produs si in Romania Ministerul Sanatatii l-a inclus oficial in schema de tratament

Mai multi specialisti vad in medicamentele pe baza de hidroxiclorochina sau clorochina un tratament minune pentru pacientii infectati cu noul coronavirus. Desi la nivel mondial studiile privind eficienta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )