Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reguli pentru vanzarea energiei de catre prosumatori

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru vanzarea energiei de catre prosumatori

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat miercuri un ordin privind noi reguli pentru comercializarea energiei electrice de catre prosumatori, consumatori care isi produc singuri energia din surse regenerabile. continuă pe Adevărul

Aeroportul Otopeni anunta noi masuri pentru pasageri incepand cu 15 mai

Aeroportul International Henri Coanda se pregateste sa primeasca pasageri si anunta noi reguli pentru acestia, incepand cu data de 15 mai, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Noi reguli de la Uber: ce trebuie sa faci, ca sa nu-ti pierzi contul

Oficialii Uber au comunicat un nou set de reguli pentru soferii si clientii platformei. Acestea vor intra in vigoare incepand cu data de 18 mai, iar penalizarile sunt aspre. in cazul in care.

Reguli pentru corporatisti dupa 15 mai. Cum se va derula activitatea in birourile open-space

Noi reguli pentru corporatisti ar putea intra in vigoare dupa data de 15 mai, recomandarile Institutului National de Sanatate Publica vizand atat angajatii, cat si angajatorii, care vor fi nevoiti sa reamenajeze birourile open-space, astfel incat sa limiteze raspandirea infectiei cu coronavirus.

Starea de alerta vine cu noi reguli pentru insolventa. Ce modificari sunt propuse si care sunt beneficiile pentru companii

Instituirea starii de alerta si reluarea activitatii economice incepand cu 15 mai aduce noi modificari legislative, de data aceasta in domeniul restructurarii companiilor. Specialistii CITR, liderul pietei de insolventa din Romania, analizeaza masurile si identifica beneficiile pe care acestea le aduc companiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )