Libnet.ro
UNICEF

05:15

Surse: Care sunt scenariile Guvernului pentru romanii cu credite

Antena3 Antena3,
Surse: Care sunt scenariile Guvernului pentru romanii cu credite

BNR si Ministerul Finantelor discuta mai multe solutii pentru romanii care au credite. Potrivit unor surse Antena 3, sunt luate in calcul mai multe scenarii care includ fie amanarea ratelor, fie alte tipuri de facilitati. Pana acum sunt noua banci care au anuntat ca se pot amana ratelepe o perioada de 1-3 luni. continuă pe Antena3

Regina Maria, demnitarul care a devenit asistenta pentru romanii suferinzi. Exemplul care este viu si azi

De-a lungul vremii, inca din perioada vietii, dar mai ales dupa, despre Maiestatea Sa, Regina Maria a Romaniei, s-a scris foarte mult, in primul rand si datorita efortului Maiestatii Sale de a aduce Romania pe harta Europei intr-o perioada tulbure, dar si pentru dedicatia si implicarea ei in Primul Razboi Mondial. Regina Maria, demnitarul care .

Lucian Bode: Transporturile, Energia si sistemul financiar-bancar sunt linii vitale pentru functionarea economiei. Obligatoriu le vom mentine in functiune (VIDEO)

Guvernul Orban va mentine in functiune obligatoriu sistemul de transport, cel financiar-bancar, precum si sectorul energetic, care sunt linii vitale pentru functionarea economiei, a afirmat ministrul.

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Pentru evitarea raspandirii infectarii cu coronavirus, CFR Calatori a decis sa modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pe toata perioada starii de urgenta. Astfel, se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa pastreze o distanta de siguranta intre ei. Rezervarile pentru vagoanelor de dormit sau cuseta se .

Internarile si operatiile care nu sunt urgente, suspendate pentru 14 zile. Toti pacientii vor fi externati daca nu reprezinta urgente

Incepand de marti se suspenda pentru 14 zile internarile pentru interventiile chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti, care nu reprezinta urgenta si care pot fi reprogramate, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Digi 24: Ce state ofera bani cash populatiei, ca masura de combatere a efectelor Covid 19. Care sunt sumele acordate

Pandemia de coronavirus provoaca daune serioase economiei globale, ceea ce determina guvernele unor state sa recurga la masuri de urgenta precum acordarea de bani gheata cash) populatiei, pentru a-i ajuta pe cetateni sa-si plateasca utilitatile, cumparaturile sau chiriile, se arata intr-o analiza CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )