Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tot mai multi romani sunt interesati sa SchimbePeVerde si sa protejeze mediul inconjurator

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani sunt interesati sa SchimbePeVerde si sa protejeze mediul inconjurator

In mai putin de o luna de la lansarea produsului CEZ Verde, 720 de clienti rezidentiali si 30 de companii au optat pentru inlocuirea contractului de furnizare a energiei electrice din surse conventionale cu cel care garanteaza furnizarea de energie verde. Acesti clienti sunt atat persoane fizice, cat si persoane juridice, companii sustenabile, interesate de reducerea impactului business-ului lor asupra mediului. continuă pe Adevărul

George Ciamba: Va trebui sa gasim un consul onorific pentru Creta. Multi romani isi pierd actele El a primit aviz favorabil in parlament pentru functia de ambasador in Grecia

Comisiile reunite de politica externa ale Senatului si Camerei Deputatilor au acordat marti aviz favorabil, in unanimitate 15 voturi pentru), numirii ministrului George Ciamba in functia de ambasador al Romaniei in Grecia. El a spus la audierile din Parlament ca este necesar ca Romania sa aiba un consul si un oficiu consular in Creta, pentru ca in timpul verii sunt foarte multi romani care merg acolo si isi pierd actele.

MOGHERINI LA ONU: Salvarea Acordului de la Viena in dosarul nuclear iranian este tot mai dificila

Semnatarii Acordului de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, care sunt in continuare parti ale tratatului, raman hotarati sa-l salveze, in pofida faptului ca acest lucru pare tot mai dificil, a declarat miercuri sefa diplomatiei europene Federica Mogherini, la finalul unei reuniuni organizate in marja Adunarii Generale a ONU, relateaza Reuters.

IN FATA UNOR APELURI TOT MAI PUTERNICE LA DEMITEREA SA: Trump neaga orice presiuni asupra Ucrainei

Donald Trump neaga aprig faptul ca ar fi exercitat presiuni asupra Ucrainei intr-o incercare de a-i dauna rivalului sau politic Joe Biden, si respinge amenintarea unei proceduri de destituire impeachment), in pofida unor indemnuri tot mai puternice in acest sens in randul opozitiei democrate, relateaza AFP.

Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania

Suspectul in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita ar fi stat mai multi ani la inchisoare in tara sa natala, pentru infractiuni de natura sexuala, si calatorea des in Romania, a spus fosta logodnica a barbatului pentru presa din Olanda. Femeia a mai marturisit ca nu a fost surprinsa in momentul in care a aflat ca acesta ar fi ucis o fetita.

Mai multi caini au fost otraviti intr-o localitate din Maramures. Ce risca cel care a recurs la acest gest ingrozitor

Ancheta in localitatea Chechis, din judetul Maramures, dupa ce mai multi caini au fost otraviti. in decursul a trei zile, cinci patrupezi au murit dupa ce au ingerat o substanta necunoscuta, scrie.

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii unei firme de consultanta.

Ai un business? Uite 4 metode PRACTICE pentru a atrage cat mai multi clienti

Mediul de afaceri a inceput sa fie din ce in ce mai tentant pentru romani. Fondurile europene nerambursabile au impulsionat multi tineri sa isi deschida o afacere si sa ajunga propriii sefi.

Elena Udrea, audiata la Sectia de anchetare a magistratilor dupa ce in 2017 a reclamat mai multi procurori: Nu am stiut unde este sediul si am venit pe jos doi kilometri

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la sediul Sectiei de anchetare a magistratilor pentru a da declaratii ca parte vatamata intr-un dosar deschis in urma unei plangeri facute tot de ea, in urma cu doi ani, impotriva unor procurori. Udrea li s-a plans jurnalistilor ca a mers pe jos doi kilometri, pentru ca nu a stiut unde este sediul structurii de parchet.

Tot mai putina rapita din cauza secetei. Fermierii din Baragan, nevoiti sa renunte la aceasta cultura

Din cauza secetei din ultimii ani, agricultorii au inceput sa renunte la aceasta cultura. Au inlocuit-o cu grau si floarea soarelui, chiar daca nu sunt la fel de profitabile, anunta TVR.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )