Libnet.ro
UNICEF

13:16

Bancile din Romania au solutionat 83% din solicitarile de suspendare a ratelor primite de la clienti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din Romania au solutionat 83% din solicitarile de suspendare a ratelor primite de la clienti

Bancile din Romania au solutionat, la doua luni de la debutul crizei de sanatate generata de pandemia COVID-19, peste 83% din cele aproximativ 317. 000 de solicitari depuse de clientii persoane fizice si juridice pentru suspendarea obligatiilor de plata lunare din contractele de credit, a anuntat luni Asociatia Romana a Bancilor ARB). continuă pe Ziarul Bursa

Bancherii au rezolvat 83% din cererile de suspendare a ratelor bancare

Bancile din Romania au solutionat, la doua luni de la debutul crizei de sanatate generata de pandemia COVID-19, peste 83% din cele aproximativ 317. 000 de solicitari depuse de clientii persoane fizice si juridice pentru suspendarea ratelor bancare.

Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic, a declarat duminica Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor. Pe internet fix lider este RCSRDS, cu o cota de piata de 53%, in timp ce pe internet mobil conduce Orange cu o cota de piata de 39%.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, de la 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

Wizz Air extinde perioada de suspendare a zborurilor din Romania catre 9 tari vest-europene

Zborurile Wizz Air intre Romania si Austria, Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania, Olanda si Marea Britanie vor ramane intrerupte pana pe data de 28 mai, a anuntat vineri compania aeriana.

Premierul Orban prezinta masurile de relansare a economiei: Situatia din Romania este departe de a fi atat de grava pe cat incearca unii sa arate

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde a prezentat masurile de relansare a economiei si de diminuare a efectelor negative ale pandemiei de coronavirus, ca Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere economica, iar situatia este departe de a fi asa de grava cum incearca unii sa o prezinte.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Trei sferturi dintre conexiunile de Internet fix din Romania, viteze de peste 100 Mbps

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de.

Anunt pentru toti soferii din Romania: se poate face asta doar 3 zile pe saptamana. Politia explica situatia

Din 18 mai, in Romania avem stare de alerta. E o perioada cu mai putine restrictii. Si, totodata, o perioada in care poti rezolva chestiuni pe care le-ai amanat in perioada starii de.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )