Libnet.ro
UNICEF

12:00

9,65 milioane de euro pentru 193 de IMM-uri inovatoare

Adevărul Adevărul,
9,65 milioane de euro pentru 193 de IMM-uri inovatoare

Firma Geotech Systems din Targu-Jiu face parte dintre cele 193 de IMM-uri selectate pentru a primi finantare in cadrul Instrumentului pentru IMM-uri Faza 1, in runda incheiata la inceputul lunii noiembrie. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca 40 de milioane euro pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi, printr-o Hotarare, schema de Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate, pentru anul 2018, resursele financiare necesare aplicarii schemei reprezentand 183 de milioane lei, 40 de milioane euro).

BERD acorda 45 milioane euro pentru investitii de eficienta energetica in sectorul rezidential romanesc

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) continua dezvoltarea investitiilor de eficienta energetica in sectorul rezidential din Romania prin acordarea unui nou imprumut de 206 milioane de lei echivalentul a 45 milioane de euro) catre UniCredit Bank si UniCredit Consumer Finance IFN, potrivit unui comunicat al BERD trimis Redactiei.

Peste 69 milioane euro, alocati pentru modernizarea drumurilor din judetul Valcea

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a semnat ieri, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, contractele de finantare pentru trei proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Valcea, a caror valoare totala eligibila ajunge la circa 69,8 milioane euro din care aproximativ 59,3 milioane euro fonduri europene).

Peste 57 de milioane de euro pentru trei drumuri din judetul Galati. Banii nu exista, dar autoritatile spera ca-i da UE

Alocarea bugetara a fost stabilita la ultima sedinta din acest an a Consiliului Judetean Galati. Doua treimi din suma, respectiv 40 de milioane de euro, vor fi alocati pentru noua centura ocolitoare a Galatiului, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura din judet din ultimele trei decenii.

Reynaers Romania - cifra de afaceri de 7 milioane euro, in acest an

Compania Reynaers Romania, care ofera solutii de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri estimata la 7 milioane euro, iar pentru 2018 compania vizeaza dezvoltarea canalului de distributie prin deschiderea unui nou showroom in centrul Bucurestiului.

LISTA: 10 firme romanesti semneaza pentru fonduri UE de 1,8 milioane de euro

Zece firme mici si mijlocii IMM) romanesti semneaza, luni, contracte de finantare cu reprezentantii statului pentru proiecte europene in valoare totala eligibila de peste 8,76 milioane lei peste 1,8 milioane euro) pentru investitii in achizitionare de echipamente, dezvoltare, inovare si cresterea competitivitatii pe piata locala, a informat Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Finantare de 15 milioane de euro pentru Agricover Credit IFN, de la Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre

Banii ar urma sa fie utilizati de fermierii de la noi pentru optimizarea activitatii lor si generarea de locuri de munca, potrivit reprezentantilor BCDMN .

Reynaers Romania incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro

Reynaers Romania, companie specializata in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere, anunta incheierea anului 2017 cu o cifra de afaceri estimata la 7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 25,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 118,18 milioane de lei 25,54 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 20,7 milioane euro).

Fonduri UE 2018 pentru SRL, PFA, II: 100.000 Euro - 1 milion Euro pentru afaceri cu livezi. Descarca Ghidul solicitantului

Romanii care fac afaceri cu livezi vor putea obtine noi fonduri europene de 100. 000 de euro - 1,05 milioane de euro, pentru investitii, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anuntand joi data deschiderii inscrierilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )