Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bittnet Systems isi majoreaza capitalul pentru a-si rasplati angajatii cheie cu actiuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bittnet Systems isi majoreaza capitalul pentru a-si rasplati angajatii cheie cu actiuni

Bittnet Systems BNET), furnizor de servicii de training IT listat in prezent pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB), isi va majora capitalul social pentru a implementa planul de incentivare a persoanelor cheie, un Stock Option Plan SOP). continuă pe Wall-Street Ro

PENTRU RECOMPENSAREA PERSOANELOR CHEIE DIN COMPANIE: Bittnet Systems isi va majora capitalul cu aproape 350 mii lei

Bittnet Systems BNET) isi va majora capitalul social prin emiterea unui numar 3. 967 de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 leu/titlu, pentru a implementa planul de recompensare a persoanelor cheie Stock Option Plan) aprobat de actionari in luna aprilie a anului 2016.

Bittnet Systems isi rascumpara emisiunea de obligatiuni lansata in 2016

Bittnet Systems BNET) isi va rascumpara emisiunea de obligatiuni corporative lansata in 2016, pentru a reduce gradul de indatorare al societatii si creste profitabilitatea prin diminuarea cheltuielilor financiare, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ce PROMISIUNE a facut SUA ofiterilor venezueleni care isi declara sustinerea pentru oponentul lui Nicolas Maduro

Statele Unite ar putea lua in considerare ridicarea sanctiunilor impuse ofiterilor de rang inalt ai armatei venezuelene daca acestia isi vor declara sustinerea pentru presedintele autoproclamat interimar, Juan.

SECRETARUL GENERAL AL NATO: Germania trebuie sa isi mareasca bugetul pentru aparare

Germania trebuie sa continue majorarea bugetului pentru aparare, considera Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, dupa ce un document al guvernului german a aratat ca veniturile din taxe vor creste intr-un ritm mai scazut decat cel asteptat, scrie Reuters.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )