Libnet.ro
UNICEF

08:30

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Romarm si Rheinmetall infiinteaza o companie mixta

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Romarm si Rheinmetall infiinteaza o companie mixta

Consilul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza, in comun, compania Romanian Military Vehicle Systems SA, fiecare actionar urmand sa detina 50% dn capitalul social al acesteia. Romanian Military Vehicle Systems SA va avea ca obiectiv dezvoltarea, fabricarea si dotarea armatei romane cu transportorul blindat pentru trupe 8x8 AGILIS. Aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei analizeaza infiintarea companiei Romanian Military Vehicle Systems

Consilul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza, in comun, o companie - Romanian Military Vehicle Systems SA, fiecare actionar urmand sa detina 50% dn capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Concurenta trimis Redactiei.

Consiliul Concurentei deruleaza investigatii in energie si pe piata lemnului

Consiliul Concurentei CC) a lansat, anul acesta, mai multe investigatii in diferite sectoare ale economiei, printre care si in energie sau piata lemnului, a declarat, ieri, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, in cadrul conferintei de lansare a raportului Evolutia Concurentei in sectoare cheie - 2017.

Senat: Proiectul de lege prin care Institutul Cantacuzino trece in subordinea MApN, adoptat tacit

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de luni, proiectul de aprobare a OUG 66/2017 prin care va fi infiintat Institutul National de Cercetare Medico-Militara 'Cantacuzino'. Procesul va av.

O noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Recent, s-a stabilit ca angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). In acest sens, judecatorii au.

Vladimir Putin a promulgat legea prin care Rusia poate desemna institutiile media drept agenti straini

Presedintele Vladimir Putin a promulgat, sambata, legea care permite desemnarea in Rusia a unor entitati media drept agenti straini, ca reactie la obligarea canalului de televiziune rusesc RT de a se inregistra ca agent strain in Statele Unite.

A aparut o noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Judecatorii au ajuns la concluzia ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )