Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un ciot de 4,5 km al Autostrazii A3 nu a fost construit din cauza birocratiei. intre timp a expirat si autorizatia de construire (FOTO)

B1 B1,
Un ciot de 4,5 km al Autostrazii A3 nu a fost construit din cauza birocratiei. intre timp a expirat si autorizatia de construire (FOTO)

Un segment de 4,5 al Autostrazii A3 dintre Ungheni si Targu Mures nu a fost construit nici panaacum din cauza mai multor decizii eronate ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. continuă pe B1

Jumatate din accidentele rutiere din Capitala, din cauza pietonilor. Pe ce bulevarde au avut loc cele mai multe accidente

Jumatate din accidentele rutiere grave petrecute in Capitala in anul 2018 si in prima jumatate a acestui an au fost produse din cauza pietonilor, care nu ar fi respectat regulile. Persoanele cu varsta de peste 60 de ani au fost vinovate in majoritatea cazurilor. Conform unei analize a Brigazii Rutiere cele mai multe accidente de circulatie in care au fost implicati pietoni s-au produs pe Soseaua Berceni, Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Pantelimon.

Un pui de dugong a murit din cauza plasticului ingerat. Miriam fusese salvata in aprilie pe o plaja din Thailanda

Un pui de dugong, mamifer marin, in varsta de 8 luni, ce a cucerit inimile thailandezilor dupa ce a fost salvat in luna aprilie de pe o plaja, a murit din cauza unei infectii a sistemului digestiv provocata de cantitatea de plastic pe care a ingerat-o in mediul natural, transmite sambata DPA, citata de Agerpres.

DIN CAUZA CRESTERII COMISIOANELOR: Altex Romania anunta ca iese de pe platforma eMAG

ACTUALIZARE Declaratia eMAG privind iesirea Altex din Marketplace ------ Retailerul Altex Romania a anuntat, luni, ca iese de pe platforma eMAG din cauza cresterii comisioanelor, dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe marketplace.

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive aplicate de UE

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive impuse in iunie 2018 de Uniunea Europeana, un exemplu fiind distileria Mountain Laurel Spirits, care a pierdut brusc 10% din vanzari dupa ce distribuitorul sau din Europa a renuntat sa mai cumpere premiatul Dad and s Hat Pennsylvania Rye Whiskey, transmite Reuters.

Islanda comemoreaza primul ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice. De la 16 kilometri patrati in 1890, formatiunea ajunsese la 700 de metri patrati in 2012 (VIDEO)

Islanda organizeaza, duminica, o ceremonie de comemorare a primului ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice, la care vor participa figuri din zona politica si universitara de pe tot Globul, potrivit.

Primul ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice, comemorat in Islanda

Islanda organizeaza duminica o ceremonie de comemorare a primului ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice cu invitati din lumea politica si de la universitati din toata lumea, anunta Deutsche Welle. in urma cu un secol, ghetarul Okjokull acoperea circa 16 kilometri patrati, dar in prezent acesta se mai intinde pe doar cateva sute de metri patrati.

Trupul alpinistului Torok Zsolt nu poate fi recuperat cu ajutorul elicopterului din cauza conditiilor meteo

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului Torok Zsolt nu a putut interveni din cauza conditiilor meteorologice, acesta urmand a fi coborat de pe munte pe cale terestra de catre echipele Salvamont, a declarat sambata seara seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

Mort din cauza unui sandvis: Un client nemultumit a impuscat mortal un ospatar, intr-o suburbie a Parisului

Un ospatar de la un local din apropierea Parisului a fost impuscat mortal de un client nemultumit de serviciile sale. Clientul a devenit furios pe motiv ca sandvisul comandat nu a fost pregatit suficient de repede, relateaza BBC News.

Reziliere inedita de contract. Un fotbalist african si-a parasit echipa din cauza frigului

Un fotbalist din Sierra Leone si-a reziliat dupa numai o saptamana contractul cu o echipa din Suedia.

Exportatorii americani de whisky au probleme din cauza taxelor vamale din UE

Exportatorii de whisky din SUA depun eforturi ca sa recupereze vanzarile pierdute dupa ce livrarile lor catre Europa au scazut cu 21% din iunie 2018 pana in aceeasi luna din 2019, potrivit datelor grupului industrial american Distill Spirits Council, citate de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )