Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bill Gates recomanda tarilor bogate sa consume doar carne sintetica: Te poti obisnui cu diferenta de gust

Adevărul Adevărul,
Bill Gates recomanda tarilor bogate sa consume doar carne sintetica: Te poti obisnui cu diferenta de gust

Miliardarul Bill Gates a opinat ca populatia din tarile bogate ar trebui sa consume doar carne sintetica suta la suta, eliminand crescatoriile de bovine, in conditile in care 50%-65% din totalul emisiilor de metan provin din activitati umane, inclusiv din zootehnie. continuă pe Adevărul

BILL GATES: Tarile bogate ar trebui sa consume doar carne artificiala

Bill Gates a cerut tarilor bogate sa treaca la carne de vita 100% sintetica pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera care determina schimbarile climatice globale, transmite Sky News.

Oamenii din tarile bogate ar trebui sa manance doar carne sintetica de vita, ca sa salveze planeta - un sfat de la Bill Gates

Bill Gates adreseaza o puternica recomandare natiunilor bogate sa treaca la vita 100% sintetica pentru a reduce emisiile de gaz de sera care provoaca schimbarea climei.

Bill Gates, semnal de alarma pentru tarile bogate. Ce trebuie sa faca pentru binele omenirii

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa consumi carne de vita sintetica? Bill Gates trage un semnal de alarma pentru tarile bogate ale lumii. Ce trebuie sa faca statele influente ale mapamondului pentru binele omenirii. Bill Gates, semnal de alarma pentru tarile bogate Sa vezi si sa nu crezi. Miliardarul Bill Gates a cerut natiunilor .

Bill Gates: Tarile bogate ar trebui sa treaca pe carne 100% sintetica! Care este motivul afirmatiei

Bill Gates sustine si cere natiunilor bogate sa treaca la carnea 100% sintetica, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera care determina schimbarile climatice globale.

BILL GATES: Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC.

Bill Gates: Spre deosebire de Elon Musk, eu nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC, preluat de News. ro. Este important de spus ca ceea ce a facut Elon cu Tesla este una dintre cele mai mari contributii facute vreodata in legatura cu schimbarile climatice. Stiti, nu este o idee buna ca Elon sa fie subestimat, a declarat Gates pentru podcastul Sway al Karei Swisher, adaugand insa ca el nu este o persoana interesata de Marte si ca nu crede ca rachetele sunt o solutie.

Solutia lui Bill Gates pentru toate natiunile: de ce ar trebui folosita carnea sintetica

Bill Gates este un reputat filantrop si avocat al politicilor pentru probleme umanitare si politice, inclusiv sanatatea publica, schimbarile climatice si foamea. Iata ce parere are despre.

Bill Gates, despre Elon Musk si calatoriile pe Marte: urmatorul plan al miliardarului este despre noi

In urma cu cateva zile, Bill Gates a fost prezent la podcastul Sway, creat de Kara Swisher. in acel context, a discutat despre planurile sale de viitor si despre modul in care vede obsesia unor.

Bill Gates: Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC.

Bill Gates va investi 2 miliarde de dolari pentru a preveni schimbarile climatice

Fondatorul Microsoft Bill Gates intentioneaza sa investeasca 2 miliarde de dolari in proiecte si start-up-uri in urmatorii cinci ani pentru a preveni schimbarile climatice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )