Libnet.ro
UNICEF

12:45

EXCLUSIV Lovitura dura pentru micii comercianti din Romania: Turcia a fost inclusa pe lista tarilor necooperante fiscal, iar achizitiile din aceasta tara vor fi nedeductibile Ar putea exista si un impact care sa se reflecte la nivelul preturilor

B1 B1,
EXCLUSIV Lovitura dura pentru micii comercianti din Romania: Turcia a fost inclusa pe lista tarilor necooperante fiscal, iar achizitiile din aceasta tara vor fi nedeductibile Ar putea exista si un impact care sa se reflecte la nivelul preturilor

Micii comercianti din Romania, dar si firmele cu capital turcesc care activeaza in tara noastraau primit o lovitura la inceputul acestui an, dupa ce la nivelul UE a fost modificata lista jurisdictiilor. continuă pe B1

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta e fara mila dupa ce a fost batuta

Ioana, lovitura dura pentru Ilie Nastase. Bruneta nu are mila dupa ce a fost batuta. Ce se intampla intre cei doi acum, vedeti in articolul de mai jos. Ilie Nastase, disperat sa se impace cu Ioana. Ce spune sotia agresata de fostul sportiv Ilie Nastase a primit o lovitura dura din partea sotiei sale, Ioana, .

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

Finantari de pana la 250.000 Euro: Google lanseaza o competitie pentru organizatii din Romania si alte tari din regiune care vin cu proiecte de tehnologie caritabile

Google lanseaza competitia Google. org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica. Google va distribui 2 milioane de euro in granturi catre organizatii selectate din Romania si alte zece tari din regiunea CEE, pentru sustinerea unor proiecte caritabile. Cine se poate inscrie in competitie.

Elvetia, condamnata la plata de daune morale unei cersetoare din Romania

Marti, Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a condamnat Elvetia pentru ca a aplicat o amenda mare unei cersetoare din Romania. CEDO apreciaza ca sanctiunea aplicata reclamantei nu constituia.

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata de investitii din Romania a fost deosebit de rezistenta in fata pandemiei in 2020

: in 2020, volumul total investit in active imobiliare in Romania a ajuns la 914 milioane EUR, o crestere de 28% fata de 2019, fapt ce demonstreaza rezilienta pietei de investitii din Romania in perioada pandemiei Covid-19, conform raportului Romania Investment Marketbeat, lansat de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Ce salarii sunt la Metro, in magazinele din Romania. Care e programul si cum promovezi

Metroeste unretailergermanmultinational, ce opereaza magazine cash & carry, pe baza de card membru doarpersoanelor juridice. in 2019, compania avea un numar de 769 de magazine in 26 de tari, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Este prezent si in Romania din anul 1996, unde are 30 de unitati. Iata ce salarii sunt .

Artista din Romania care ingheata in casa. Nici paturile nu o mai ajuta

Toata lumea a aflat pana acum de problemele la caldura cu care se confrunta locuitorii Capitalei. Se pare ca nici vedetele nu scapa de ele. O indragita cantareata de muzica populara a facut dezvaluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt. Artista din Romania care ingheata in casa Mai exact, vorbim despre cunoscuta .

Piata telecom din Romania, dominata de Digi |RCS-RDS la un capitol important. Cum stau Orange si Vodafone

Piata telecom din Romania e una pe care se bat cativa operatori precum Digi |RCS-RDS, Orange, Vodafone si Telekom. Piata de telecomunicatii din Romania a avut o evolutie interesanta in.

O vedeta din Romania, inconstienta totala. S-a filmat cand conducea cu 200 kmh

O vedeta din Romania a comis o inconstienta totala. S-a filmat in timp ce conducea cu 200 de kilometri la ora. Despre cine este vorba si ce ar putea sa pateasca, cititi in articolul de mai jos. Inconstienta la volan. Ce vedeta din Romania a gonit cu peste 200 de Kmh, pe A3, pe muzica .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )