Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romania monitorizeaza corespunzator operatiunile bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului (raport)

Hotnews Hotnews,
 Romania monitorizeaza corespunzator operatiunile bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului (raport)

Romania se numara printre tarile care aplica in practica legislatia Consiliului Europei in privinta monitorizarii operatiunilor bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului, releva un raport care a fost facut public miercuri la Strasbourg, noteaza Agerpres. Mai exact, raportul Consiliului Europei evalueaza modul in care statele semnatare ale Conventiei de la Varsovia privind spalarea banilor si finantarea terorismului monitorizeaza operatiunile bancare in scop de preventie. Conform raportului, majoritatea tarilor, desi cu diferente semnificative, ofera un instrument specific autoritatilor competente pentru a monitoriza operatiunile bancare derulate prin unul sau mai multe conturi identificate. Raportul incurajeaza autoritatile de la Bucuresti sa continue in aceasta directie. continuă pe Hotnews

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5253 seconds )