Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cresc din nou facturile la energia electrica. Ce componenta o scumpeste

Adevărul Adevărul,
Cresc din nou facturile la energia electrica. Ce componenta o scumpeste

Autoritea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a decis, recent, modificarea reglementarilor referitoare la cuantumul contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta, o taxa platita in facturi de toti consumatorii de energie electrica si care ar putea creste putin din aceasta toamna, potrivit unor surse din piata de energie, citate de economica. net. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Mark Zuckerberg a fost din nou contestat si cativa investitori i-au cerut demisia, dar a iesit invingator fara emotii

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost din nou criticat de cativa actionari: unii au spus ca Facebook a devenit o dictatura, altii spun ca trebuie schimbat modul de votare, fiindca Zuck are puteri prea mari. Pozitia lui Zuckerberg a ramas insa neclintita si propunerile au cazut la vot exact datorita puterii votului lui Zuckerberg.

Bataie generala, dupa ce CSA Steaua a ratat din nou promovarea in Liga a III-a. Carmen merge la baraj

CSA Steauaa ratat promovarea pentru a-l doilea an consecutiv in Liga 3, dupa ce a fost invinsa de Carmen Bucuresti, scor 0-1. La finalul partidei care s-a jucat pe stadionul din Regie, nervii fanilor.

BAROMETRUL INDUSTRIEI DIN TARA NOASTRA: Avansul modest din luna martie s-a topit din nou in aprilie

In luna aprilie, in industria romaneasca, avansul modest din luna martie s-a topit din nou, iar cresterea slaba si fluctuanta sugereaza ca industria trece printr-o stare de stres si oboseala, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA si publicat vineri.

BURSELE DIN LUME Bursele, dominate din nou de razboiul comercial SUA-China

Bursele din Europa au scazut ieri, din cauza temerilor legate de efectele razboiului comercial SUA-China.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )