Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra a pierdut 29,299 miliarde lei 6,413 miliarde euro), in anul 2017, din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat, joi, de Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national, 36% din veniturile din TVA preconizate nefiind incasate in 2017, potrivit unui studiu al Comisiei Europene publicat joi.

Comisia Europeana: Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA. In 2017 am pierdut 6,4 mld. de euro

Romania a pierdut 29,299 miliarde lei 6,413 miliarde euro) in anul 2017 din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat joi de Comisia Europeana.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

The Joker, cu Joaquin Phoenix, are cel mai mare scor pe IMDb din istoria filmelor inspirate din benzi desenate

The Joker, regizat de Todd Phillips, cu actorul american Joaquin Phoenix 44 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai mare rating pe IMDb, dintre filmele inspirate din benzi desenate.

Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national. 36% din veniturile din TVA preconizate nu au fost incasate in 2017, potrivit unui raport al Comisiei Europene publicat.

Statistica sumbra: 80,1% din decesele din Romania puteau fi evitate, cel mai mare procentaj din UE

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in UE, arata datele publicate joi de.

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

Taurul s-a nascut sa fie bogat. Zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Esti printre ele?

Ele sunt zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Nu doar ca au toate sansele sa se imbogateasca in aceasta viata, mai devreme sau mai tarziu, dar nici nu vor depune foarte mult efort pentru a-si rotunji veniturile. Totul va veni de la sine. Prima pe lista este Capricorn, insa preferata astrelor in materie de noroc la bani pare sa fie zodia Taur.

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

Cel mai mare Apple Shop eMAG se deschide la Baneasa. Ce oferte speciale vor fi disponibile la deschidere

Experienta Apple va fi insotita si de consultanti specializati pregatiti sa raspunda nevoilor clientilor si sa le ofere asistenta personalizata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )