Libnet.ro
UNICEF

05:45

STUDIU AL COMISIEI EUROPENE PENTRU 2017: Romania a inregistrat un deficit de incasare a TVA de 36%, primul loc in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU AL COMISIEI EUROPENE PENTRU 2017: Romania a inregistrat un deficit de incasare a TVA de 36%, primul loc in UE

in 2017, tarile UE au pierdut 137 miliarde euro prin neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national, 36% din veniturile din TVA preconizate nefiind incasate in 2017, arata un studiu al Comisiei Europene publicat ieri. Conform datelor prezentate in raport, in anul 2017, tarile din UE au pierdut 137 de miliarde de euro prin neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA). continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen va anunta marti, 10 septembrie, componenta Comisiei Europene

Presedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anuntat ca va prezenta marti, 10 septembrie, componenta Colegiului comisarilor europeni. Din partea Romaniei au fost propusi pentru aceasta pozitie Rovana Plumb si Dan Nica.

Vlad Mixich, membru al boardului Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, a fost votat, miercuri, membru al boardului Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca, in calitate de expert independent din partea Parlamentului European. Vlad Mixich a fost propus pentru aceasta functie de Dragos Pislaru, europarlamentar PLUS.

Viorica Dancila insista cu Rovana Plumb si Dan Nica, desi viitoarea sefa a Comisiei Europene i-a transmis ca sunt nepotriviti din cauza problemelor penale. Cum s-ar replia premierul daca acestia sunt respinsi

Premierul Viorica Dancila insista sa-i nominalizeze pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru functia de comisar european din partea Romaniei, desi presedintele Ursula von der Leyen i-a transmis ca astfel de.

Aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene pentru imbunatirea aprovizionarii cu apa potabila in judetele Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275. 7 milioane de europentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa potabila si pentru ameliorarea serviciilor de colectare si de tratare a apelor uzate din judetele Cluj si.

1.5 milioane de euro din fonduri europene, pentru un cercetator roman

Un cercetator roman va primi un grant de 1. 5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare, pentru a-si dezvolta studiile din domeniul medicinii. Comisia Europeana a anuntat marti, 3.

Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii aprovizionarii cu apa, in Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275. 7 milioane de euro pentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa pota.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )