Libnet.ro
UNICEF

22:15

CU VENITURI NETE DIN DOBANZI DE 633 MILIOANE DE LEI Profitul UniCredit creste cu 34%, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU VENITURI NETE DIN DOBANZI DE 633 MILIOANE DE LEI Profitul UniCredit creste cu 34%, in primul semestru

Taxa pe activele UniCredit, aferenta primului semestru din acest an, este de 82 milioane de lei * La BVB sunt listate obligatiuni de 610 milioane de lei, cu scadente in 2020, 2022 si 2024 UniCredit Bank SA, institutie de credit ale carei obligatiuni sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a obtinut la nivel de grup un profit net de 352,18 milioane de lei, pentru primele sase luni ale anului curent, cu 34,4% peste cel obtinut la finele lunii iunie 2018, in timp ce veniturile nete din dobanzi s-au situat la 633,04 milioane de lei, cu 10,2% peste cele reflectate in situatiile financiare de la jumatatea anului trecut, se arata in raportul bancii publicat ieri pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Transelectrica a fost amendata cu 2,4 milioane lei de autoritatea de reglementare, insa ar putea plati doar 35.000 lei

Transportatorul national de energie Transelectrica a anuntat miercuri ca a primit o amenda de 2,4 milioane lei de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unui comunicat al companiei. insa, conform legii, Transelectrica are posibilitatea de a achita in termen de cel mult 15 zile de la data comunicarii procesului verbal, jumatate din minimul amenzii totale prevazute de actul normativ, in cuantum de 70. 000 lei, ceea ce inseamna doar 35. 000 lei.

Transelectrica, sanctionata de Autoritatea din Energie cu 2,4 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat miercuri ca a fost amendata de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 2,4 milioane lei, pentru un numar de sapte contraventii, si acum ia in calcul sa conteste in instanta sanctiunea.

Transelectrica, amendata cu 2,4 milioane de lei: Compania vrea sa conteste sanctiunea in instanta

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat miercuri ca a fost amendata de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) cu 2,4 milioane lei, pentru un numar de.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 49 luni, la un randament mediu de 3,6% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )