Libnet.ro
UNICEF

23:30

Acuzatii de discriminare. Marea Britanie cere romanilor sa plateasca mai mult pentru obtinerea vizelor

Adevărul Adevărul,
Acuzatii de discriminare. Marea Britanie cere romanilor sa plateasca mai mult pentru obtinerea vizelor

Regatul Unit este acuzat ca discrimineaza intre statele UE, aplicand taxe diferite pentru obtinerea vizelor de lucru. Romanii sunt printre cei afectati, ei fiind pusi sa plateasca mai mult pentru a lucra in Marea Britanie, scrie Politico. continuă pe Adevărul

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Marea Britanie isi arata fata dupa Brexit: taxe mai mari pentru vizele romanilor

Regatul Unit aplica taxe diferite pentru obtinerea vizelor de lucru si este acuzat ca discrimineaza intre statele UE. Romanii sunt printre cei afectati, ei fiind pusi sa plateasca mai mult pentru a lucra in Marea Britanie.

Eugen Tomac, despre consecintele Brexitului: Marea Britanie trateaza in mod inegal cetatenii europeni pe piata fortei de munca

Presedintele PMP,Eugen Tomaca transmis un mesaj prin care arata consecintele Brexitului asupra romanilor din Marea Britanie. Tomac sustine ca cetatenii romani sunt discriminati atunci cand este vorba despre accederea pe piata locurilor de munca si a solicitat Comisiei Europene sa intervina pentru a opri discriminarea celor peste 500. 000 de cetateni romani din Regatul Unit.

Voiculescu, despre cazurile de COVID-19 cu tulpina din Marea Britanie: Se pregateste un program pentru secventiere, pentru a vedea care e situatia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca se pregateste un program pentru secventiere pentru a fi avuta o situatie cat mai clara asupra infectarilor cu tulpina din Marea Britanie a coronavirusului, mentionand ca cele 24 de cazuri suplimentare nu schimba cu nimic situatia.

Marea Britanie vrea sa introduca concediul de maternitate pentru ministri pentru a promova femeile in politica

Marea Britanie va introduce pentru prima data concediul de maternitate pentru ministri potrivit unui proiect anuntat joi si care vizeaza protejarea noilor mame si promovarea mai multor femei in politica, relateaza Reuters.

Marea Britanie a vaccinat cu prima doza peste 10 milioane de persoane

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in Marea Britanie, a anuntat miercuri ministrul sanatatii, Matt Hancock, transmite Reuters.

5 romani din Marea Britanie povestesc ce s-a schimbat in viata lor la o luna dupa Brexit

La 1 ianuarie 2021, Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa o perioada de tranzitie de un an. Cum se simt la fata locului schimbarile dupa Brexit, s-au scumpit unele produse din UE, cum este atmosfera printre straini? Sunt cateva dintre intrebarile la care au raspuns cinci romani stabiliti in Marea Britanie.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Pana la 100 de copii sunt internati saptamanal la ATI din cauza unei boli rare post-Covid

Pana la 100 de copii pe saptamana sunt spitalizati la ATI, in Marea Britanie, cu o boala rara care poate aparea la cateva saptamani dupa Covid-19. Aproape 100 de copii din Marea Britanie, internati.

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

Germania, Franta, Marea Britanie si Statele Unite au convenit sa relanseze legaturile transatlantice

Sefii diplomatiilor din Germania, Franta, Marea Britanie si Statele Unite si-au afirmat vineri intentia de a relansa legaturile transatlantice, dupa prima lor intalnire de la instalarea presedintelui Joe Biden la Casa Alba, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )