Libnet.ro
UNICEF

09:30

Business report Fondul Suveran al Norvegiei se retrage din Romania. O romanca, somata de ANAF sa plateasca taxe deja achitate. Lazea: Repetabila povara (a consolidarii fiscale). Cazul Berlin - plafonarea chiriilor

Hotnews Hotnews,
 Business report Fondul Suveran al Norvegiei se retrage din Romania. O romanca, somata de ANAF sa plateasca taxe deja achitate. Lazea: Repetabila povara (a consolidarii fiscale). Cazul Berlin - plafonarea chiriilor

Tenis Made in China * Fondul Suveran al Norvegiei se retrage din Romania. De ce trebuie sa ne ingrijoram? * O femeie este somata de ANAF sa plateasca taxe pe care deja le-a achitat * Sporuri crescute de 600 de ori la Agentia de stat care iti cauta de lucru * De ce suntem atrasi de conspiratii. Antropologul Radu Umbres: Cel mai putin cred cei cu studii primare * Valentin Lazea: Repetabila povara a consolidarii fiscale) * Eliminarea gratuitatii studentilor la calatoria cu trenurile: Regulile calatoriilor la tariful redus cu 50%, in dezbatere publica * Raportul Curtii de Conturi: Statul gestioneaza atat de prost banii incat se cearta singur pentru ei * Pretul graului a ajuns la 250 de eurotona! Porumbul este contractat cu aproape 230 eurotona! * Radu Craciun: Marea resetare Oportunitatea existentiala pentru Romania acestui secol * Florin Citu: Actualul buget forteaza reforma in companiile de stat * Cazul Berlin - plafonarea chiriilor - sau cum piata arata ca inca este vie. continuă pe Hotnews

Business report: Cele mai stupide taxe din istorie. Cum functioneaza masinaria de facut bani a BOR. Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza. Variantele Guvernului la legea salarizarii

Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza * Cele mai stupide taxe din istorie * Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani * Ministrul Educatiei: Pastrarea traditiei de a oferi un martisor nu e un pericol. Mai ales daca e facut de manutele copiilor * Inteligenta artificiala fata cu democratia - sau despre Iluminismul 2. 0 si reinventarea societatii occidentale * De luni se schimba etichetele energetice ale electrocasnicelor vandute in Romania. Ce trebuie sa stiti * Variante analizate de Guvern la legea salarizarii: Reducerea veniturilor mari, prin eliminarea sporurilor, sau inghetarea lor si majorarea celor mai mici * Oros refuza sa publice lista consilierilor personali * Un celebru grup de moda italian inchide toate magazinele din Romania * Solutiile propuse de doi experti din SUA pentru taxe mai corecte si mai usor de platit. Americanii au datorii neplatite la stat de 1. 400 de miliarde de dolari.

Business report: Despagubiri pentru efectele adverse ale vaccinarii? Harari: Trei lectii pentru politicieni. Calea ferata UE Orientul Mijlociu. Statul, economia privata si cercul vicios al mizelor mici

Se lucreaza la calea ferata UE Orientul Mijlociu: isi face Romania gara?* Yuval Noah Harari: Trei lectii pentru politicieni si pentru lumea intreaga* Patrimoniul tinerilor din Bucuresti, transformat in mosia unui grup de interese* Despagubiri pentru efectele adverse ale vaccinarii? * Statul, economia privata si cercul vicios al mizelor mici * Primariile din Romania, pline de ilegalitati: supraestimari ale veniturilor si cresteri de miliarde cu salariile* Masura 2: Beneficiarii se impotmolesc in birocratie* Explozie de procese pe RCA. Avocati: Euroins si City, 200 de dosare pe zi si aproape 60. 000 intr-un an * 6 firme romanesti, incluse in topul companiilor europene cu cea mai rapida crestere * Francois Bloch, CEO al BRD-SocGen: Anticipam o crestere economica moderata, care va influenta pozitiv creditarea * Ferma din Braila, cu conturile blocate de un mare trader. N-au vrut sa negocieze nimic, ne-au lasat fara niciun leu!.

Cu ce se ocupa Marius Craciun de la Survivor in viata de zi cu zi din Romania

Marius Craciun este noul concurent al emisiunii Survivor Romania, de la Kanal D, sezonul al doilea, facand parte din echipa Razboinicilor. Acesta a intrat de curand in competitie. El este castigatorul emisiunii Ferma, de la Pro TV, in anul 2019. Iata cu ce se ocupa Marius Craciun de la Survivor. Cu ce se ocupa zilnic .

Cele mai citite site-uri de stiri din Romania in februarie 2021

Digi24. ro, Libertatea si Adevarul au fost cele mai citite site-uri de stiri din Romania in luna februarie 2021. Iata aici clasamentul complet al platformelor de unde au ales romanii sa se informeze online.

STUDIU DELOITTE: Directorii financiari din Romania sunt mai optimisti decat in 2020

Directorii financiari din Romania sunt mai optimisti decat in urma cu sase luni cu privire la evolutia principalilor indicatori financiari ai companiilor pe care le conduc, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte CFO Survey Romania, realizat pe baza opiniilor exprimate de peste 100 de directori financiari din tara noastra.

Diana Sosoaca, propunere categorica in Parlament. Cum a lovit televiziunile din Romania

Diana Sosoaca vine cu o noua propunere controversata in Parlament. Cum a lovit televiziunile din Romania fosta senatoare a partidului Alianta pentru Unirea Romania? Diana Sosoaca loveste televiziunile din Romania Diana Sosoaca a luat cuvantul la dezbaterile in privinta formei finale a bugetului pentru anul 2021. Diana Sosoaca a venit din nou cu comentarii si .

Cantaret din Romania, in mare pericol. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

In urma cu cativa ani, cantaretul Mihai Priescu a trait socul vietii sale dupa ce un medic i-a pus un diagnostic crunt eronat. imi spusese ca risc sa raman fara vedere. Am inceput tratamentul, dar nu simteam nicio imbunatatire. Cantaret din Romania, diagnostic crunt de la medici Deloc din Targu Jiu, cantaretul Mihai Priescu a .

Drama unei vedete din Romania. A povestit prin ce a trecut: Aproape sa nu mai deschid ochii

Din dorinta de a ajunge sa arate perfect, Denisa Ionescu, una dintre cele mai cunoscute vedete din noul val din Romania, a trecut printr-o drama. A urmat o perioada haotica, in care am incercat sa gasesc solutii la foarte multi medici cunoscuti, nopti nedormite din cauza durerilor insuportabile, frustrare, complexe, anxietate, atacuri de panica, povestea .

Brio anunta castigatorii primei olimpiade digitale de matematica din Romania Brio Challenge

Brio, prima si singura platforma de teste digitale standardizate adresate elevilor romani, anunta castigatorii primei olimpiade digitale de matematica din Romania Brio Challenge. 11 dintre elevii participanti au fost declarati castigatori si au primit titlul de Campioni, departajarea fiind facuta luand in considerare timpul de rezolvare a testului. Alti 22 de elevi au fost declarati Vicecampioni. Premiile acordate tuturor finalistilor in cadrul competitiei au o valoare cumulata de aproximativ 15. 000 euro.

Dispar toate pensiile speciale din Romania, cu o exceptie importanta: explicatia avocatului poporului

Pensiile speciale din Romania pot fi desfiintate in totalitate, cu vointa parlamentului. Singurele care raman in picioare sunt ale magistratilor, a atras atentia avocatul poporului. La.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )