Libnet.ro
UNICEF

20:30

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Hotnews Hotnews,
 Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial. continuă pe Hotnews

Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Masinile anului 2021* Buget 2021: Banii, fundamentele, distribuirea * Crypto-alocatia. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor * Negocierea contractului de munca: 10 aspecte de luat in considerare * Cum am aflat ca angajatii se impart in zece categorii * Bill Gates incearca sa cumpere una dintre cele mai populare platforme de social media din lume * S-a redus la jumatate zona de check-in din Aeroportul Otopeni* Cum au ajuns tinerii sa aiba prioritate pe platforma de vaccinare, iar varstnicii sa nu aiba locuri * Salarii Metrorex: aproape 7. 000 lei pentru un traducator, care ia si spor de tunel* De ce nu ar trebui sa sarbatoreasca cuplurile Valentines Day* Victor Andrei, seful operatiunilor BNR, cel care intervine pe cursul valutar si pe dobanzi, vorbeste despre cum s-au format pietele financiare * Romania, obligata sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul de stat de 570 milioane de euro plus dobanda * Bugetul MADR 2021: banii de seceta nu exista * inainte era mai bine sau cum psihicul uman iti deformeaza imaginea vremurilor trecute * Romanii care au spart Mexicul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )