Libnet.ro
UNICEF

01:05

Multinationalele, din nou in vizorul UE: Statele membre ar putea incasa taxe mai mari cu 100 de miliardean

Adevărul Adevărul,
Multinationalele, din nou in vizorul UE: Statele membre ar putea incasa taxe mai mari cu 100 de miliardean

Uniunea Europeana face progrese cu noua legislatie care forteaza multinationalele sa dezvaluie plata taxelor, impozitelor si activitatile fiscale pentru fiecare stat membru, informeaza publicatia Irish Times si DPA. continuă pe Adevărul

Fiul Luminitei Anghel, abandonat din nou. Ce drama traieste David Puscas: Daca mor, nimanui nu-i pasa

Fiul Luminitei Anghel sustine ca a fost din nou abandonat. Tanarul locuieste intr-o garsoniera si spune ca niciunul dintre parintii adoptivi nu l-au mai ajutat. Fiul Luminitei Anghel, parasit din nou David Puscas 22 de ani), fiul adoptiv al artistei Luminita Anghel 52 de ani) si al fostului fotbalist si antrenor Marcel Puscas 60 de .

Se majoreaza alocatiile copiilor din nou? Florin Citu a facut anuntul asteptat de milioane de parinti

Premierul Citu nu vrea majorarea alocatiilor in 2021! Marea majoritate a parintilor asteptau de la premierul Florin Citu vesti despre majorarea alocatiilor copiilor in 2021. PSD depunea un amendament la actualul buget de majorare. Cu toate astea, se pare ca PNL-istul Florin Citu se tine tare pe pozitie. Premierul Citu nu vrea majorarea alocatiilor in .

EXCLUSIV Irinel Columbeanu se imbogateste din nou?! Decizia radicala, Anna Lesko si Monica Gabor vor lua foc

Candva, fostul miliardar Irinel Columbeanu 63 de ani), cu lipici la femei tinerele, avea toata lumea la picioare. Dar limuzina, somptuoasa vila de la Izvorani cu 15 dormitoare si vacantele exotice sunt acum doar o amintire. Totul s-a naruit, precum un efemer castel de nisip, in urma unor investitii paguboase. Irinel locuieste acum cu chirie, .

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a stabilit ca decretul prin care Maia Sandu a propus-o din nou pe Natalia Gavrilita pentru formarea guvernului este neconstitutional

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a stabilit marti ca decretul prin care presedintele republicii, Maia Sandu, a propus-o din nou pe Natalia Gavrilita pentru functia de prim-ministru este.

Catalin Drula:Vrem sa aducem calea ferata care acum e in paragina la standardul ei constructiv. Sa facem din nou de la Bucuresti la Craiova cu trenul, nu 3 ore si 20 de minute, ca acum, ci 2 ore, cum faceam in 1985 (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, spune ca fonduri din Programul National de Redresare si Rezilienta ar putea fi folosite pentru reinnoirea caii ferate. Practic, potrivit ministrului, tinta este.

Programul nuclear iranian porneste din nou disputa cu SUA

Iranul a avertizat, luni, ca ar putea intensifica activitatile de purificare a uraniului si ca nu va.

Activitatea restaurantelor, cafenelelor si salilor de spectacol din Iasi, restransa din nou la 30% din capacitate

Municipiul Iasi reintra in scenariul galben, ceea ce inseamna ca activitatea restaurantelor, cafenelelor si a salilor de spectacol va fi restransa din nou la 30% din capacitate, a anuntat vineri prefectul judetului Iasi, Marian Grigoras.

Uzina Dacia din Mioveni isi opreste din nou activitatea pe data de 5 si 8 martie din cauza crizei de semiconductori

Uzina Dacia din Mioveni isi opreste din nou activitatea pe data de 5 si 8 martie, pe fondul crizei de componente din industria auto. Anuntul are loc in contextul in care constructorul a avut deja cinci zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )