Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taxele pe salariul minim vor fi zero, din 2022, in diferite sectoare

Adevărul Adevărul,
Taxele pe salariul minim vor fi zero, din 2022, in diferite sectoare

Romania are cea mai mare povara fiscala pe salariul minim, angajatii facand salariul aproape jumi-juma cu statul, de aceea, din 2022, va incepe aplicarea masurii privind zero taxe pe salariul minim in diferite sectoare ale economiei, afirma ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Mediului de Afaceri, Claudiu Nasui, scrie Agerpres. Ministrul nu a mentionat despre ce sectoare este vorba. continuă pe Adevărul

Salariul minim nu va mai fi impozitat! Cand urmeaza sa se aplice masura anuntata de ministrul Economiei

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, anunta ca actuala coalitie de guvernare urmeaza sa aplice masura de neimpozitare a salariului minim in anumite sectoare.

SONDAJ 87% dintre firme cresc salariul minim de la 1 ianuarie, nu de la mijlocul lunii, pentru a evita munca dubla in calcularea salariului

Cele mai multe firme din tara, aproximativ 87%, au decis sa creasca salariul minim de la 1 ianuarie, nu de la 13 ianuarie data stabilita prin Hotarare de Guvern, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CIEL Romania, producator de software pentru antreprenori. Motivul principal invocat de respondenti este ca astfel nu mai pierd timp cu calcularea a doua salarii diferite in aceeasi luna pentru zeci sau sute de angajati.

SONDAJ CIEL ROMANIA: 87% dintre firme cresc salariul minim de la 1 ianuarie, nu de la mijlocul lunii, pentru a evita munca dubla in calcularea salariului

Cele mai multe firme din tara, aproximativ 87%, au decis sa creasca salariul minim de la 1 ianuarie, nu de la 13 ianuarie - data stabilita prin Hotarare de Guvern, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CIEL Romania, producator de software pentru antreprenori. Motivul principal invocat de respondenti este ca astfel nu mai pierd timp cu calcularea a doua salarii diferite in aceeasi luna pentru zeci sau sute de angajati, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Citu, despre modificarea HG privind salariul minim 2021: Cand vine de la Ministerul Muncii cu toate avizele si totul o sa fie OK, o sa si aprobam

Guvernul intentioneaza sa modifice Hotararea de Guvern privind salariul minim pe 2021 deoarece in forma adoptata saptamana trecuta se aplica de la 13 ianuarie, in loc de 1 ianuarie. Desi saptamana trecuta proiectul de modificare a fost pe masa sedintei de Guvern, nu a mai a fost adoptat. Florin Citu a spus miercuri 20 ianuarie) ca va fi adoptat dupa ce va avea toate avizele.

Premierul Florin Citu da asigurari ca salariul minim va creste cu 3% in 2021

Intrebat despre Hotararea de Guvern care reglementeaza salariul minim, avand in vedere ca nu a fost aprobata in sedinta de guvern de saptamana trecuta si nu a aparut nici pe agenda sedintei de Guvern.

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Multi dintre noi cunosc pe cineva care a trebuit sa ia o pauza de la locul de munca. Mai ales in conditiile epuizarii. Termenul sindromul burnout a fost inventat in anii 1970 de psihologul american Herbert Freudenberger. Efectele acestui sindrom burnout sunt din ce in ce mai vizibile in ultimii ani, iar asta a determinat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )