Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taximetristii ataca din nou aplicatiile gen Uber

Hotnews Hotnews,
 Taximetristii ataca din nou aplicatiile gen Uber

Reprezentanti ai firmelor de taxi ataca din nou aplicatiile de ridesharing, ca Uber sau Bolt fosta Taxify), si cer guvernantilor sa nu adopte acte normative care sa reglementeze serviciile de transport prin aceste aplicatii. continuă pe Hotnews

ALERTA: Reteaua Orange A PICAT din nou!

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti, anunta Antena 3. Va amintim ca Orange Romania a intampinat probleme, la sfarsitul.

Orange a picat. Reteaua are probleme din nou

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti. Va amintim ca Orange Romania a intampinat probleme, la sfarsitul lunii martie,.

Carlos Ghosn, arestat din nou in Japonia

Fostul sef al aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat din nou ieri, in Japonia, fiind sus-pectat ca a incercat sa se imbogateasca pe cheltuiala Nissan, intr-o intorsatura de situatie despre care presa crede ca are legatura cu plati facute unui dealer din Oman, transmite Reuters.

Dan Puica, CEO BestJobs, despre criza de forta de munca: Suntem din nou in faza 2008, in care te rogi tu de candidati

Piata de recrutare din Romania se situa anul trecut in jurul a 200 de milioane de euro, din care recrutarea online reprezenta 20-25%. BestJobs este unul dintre cei mai importanti jucatori din industria recrutarii, avand o experienta de peste 18 ani in.

Actul 21: Mii de veste galbene au marsaluit din nou pe strazile Frantei! Guvernul prezinta luni primele concluzii dupa marea dezbatere nationala lansata de presedintele Macron

Mii de demonstranti au iesit pe strazile din Paris si alte orase franceze, sambata, pentru al 21-lea weekend consecutiv de proteste antiguvernamentale marca vestele galbene, dar marsurile au fost, in.

Trei studenti au planificat o partida de amor. Ce a urmat a fost total neasteptat. Viata bate din nou filmul

Trei barbati au murit dupa ce au avut o partida de amor cu o femeie la un hostel. Cei trei, studenti la universitatea Tehnica Federala din Negeria, au fost gasiti morti, la scurt timp in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )