Libnet.ro
UNICEF

10:45

Top firme de taxi din Bucuresti dupa afaceri. Cati bani fac Speed Taxi, Cobalcescu, Cristaxi, sau Pelicanul

Antena3 Antena3,
 Top firme de taxi din Bucuresti dupa afaceri. Cati bani fac Speed Taxi, Cobalcescu, Cristaxi, sau Pelicanul

Cele mai mari 10 companii de taximetrie din Bucuresti au afaceri anuale de peste 70 de milioane de lei 15 milioane de euro), iar pentru unele firme activitatea de dispecerat este cel putin la fel de banoasa precum. continuă pe Antena3

Business report: Top firme de taxi din Bucuresti dupa afaceri. Cati bani fac Speed, Pelicanul, Cristaxi, Meridian sau Cobalcescu; Iubirea de consum: Azi cheltuim cu mult romantism, maine ne intoarcem la papucii de casa si halat; Povestea celui mai bogat

BNR vorbeste de incertitudini ridicate legate de salariile romanilor, erodate de inflatie si afectate de modificarile fiscale, si vede o decelerare a economiei. Banca centrala vede si o crestere economica mai mica in acest an si chiar o evolutie sub potential in 2019. Autostrada Sebes - Turda: Receptia lotului 4 ar putea avea loc abia in martie. Si asa, nu se va putea circula pe el. Chiar daca va fi efectuata receptia, pe lotul 4 nu se va putea circula insa pana cand nu va fi deschis si lotul 3.

Descinderi DIICOT la firme de medicamente din Bucuresti intr-un dosar legat de medicul Lucan - surse

Procurorii DIICOT au descins miercuri la companii de medicamente din Bucuresti intr-un caz legat de medicul Mihai Lucan, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Cand va fi rezolvata problema traficului din Bucuresti

Traficul din Bucuresti e o adevarata minunatie contemporana, un nod gordian pe care niciun cutezator n-are vointa sau puterea sa-l deznoade. Pe 14 februarie, cand lumea era ocupata sa fie vesela sau trista de ziua lui Valentin, eu eram ocupat sa stau. Si am stat destul de mult, pana m-am enervat, iar dupa ce m-am [].

VIDEO Cum a intervenit un alpinist in cazul unei femei din Bucuresti care ameninta de 12 ore ca se arunca de la etajul 6

Pompierii din Bucuresti au reusit, miercuri, dupa o interventie de aproximativ 12 ore, sa salveze o femeie care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al blocului in care locuia. Aceasta statea pe pervazul ferestrei de la balcon, a refuzat sa comunice motivul gestului sau si, pentru ca risca sa cada, au intervenit alpinistii care au impins-o in balcon de unde a fost preluata de medici, informeaza news. ro.

PREMIERA: O femeie din Bucuresti isi cere falimentul personal

O persoana fizica isi cere, in premiera in Romania, falimentul personal. Este vorba despre o pensionara din Bucuresti care are noua credite de nevoi personale in sume foarte mici, informeaza Adevarul.

Medic de la Spitalul de Arsi din Bucuresti: Ce faci cind descoperi, intimplator, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a platit contributiile la sanatate si pensii, din luna iulie?

Camelia Roiu, medic la Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca unitatea medicala unde lucreaza nu i-a mai platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie a anului trecut, ea descoperind acest lucru intamplator. Din declaratiile actualei directiuni am inteles ca acesti bani au fost folositi pentru plata furnizorilor, mai scrie medicul Camelia Roiu.

Startup-urile IT din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Timisoara se pot inscrie in programul de accelerare Innovation Labs. Lista castigatorilor din ultimii 5 ani

Acceleratorul de afaceri Innovation Labs 2018 a deschis inscrierile pentru tinerii pasionati de tehnologie si inovare digitala. Hackathoanele si programele de mentorat vor fi organizate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Timisoara, in perioada 3 martie - 21 mai. Cine se poate inscrie.

Nou termen in procesul tragediei din Colectiv, dupa reunirea celor trei dosare

La Tribunalul Bucuresti este programat, luni, termen in procesul Colectiv, dupa ce pe 15 ianuarie a. c. a fost admis ca dosarul in care sunt judecati pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei sa fie reunit.

Muzeul Antipa din Bucuresti: Expozitia 10 zile de iubire

Expozitia 10 zile de iubire, care prezinta zece povesti de dragoste din lumea animalelor, presarat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )