Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tot mai multe companii testeaza terenul pentru a lansa taxi-uri zburatoare, insa obstacolele sunt numeroase in calea acestei tehnologii

Hotnews Hotnews,
 Tot mai multe companii testeaza terenul pentru a lansa taxi-uri zburatoare, insa obstacolele sunt numeroase in calea acestei tehnologii

Cateva companii spun ca va veni o zi in care vom putea sa ne chemam de pe smartphone un fel de drona uriasa in care ne vom sui si vom fi dusi automat unde vrem. Insa un astfel de moment nu este apropiat, fiindca nici masinile autonome nu au ajuns pe sosele, ce sa mai vorbim de vehicule zburatoare. Insa cateva companii, precum Uber, Airbus si Boeing, au planuri serioase, investesc si promit ca vor face cat de curand teste, arata o analiza a The New York Times. continuă pe Hotnews

In Suedia, mai multe companii impun obligativitatea sportului pentru angajati

A petrece o ora in piscina in pauza de pranz nu reprezinta nimic surprinzator in multe tari occidentale dar in Suedia angajatorii au inceput sa impinga aceasta practica la extrem, facand obligatoriu sportul, scrie AFP.

Multe companii, nevoite sa-si angajeze un responsabil cu Protectia Datelor

Multe organizatii vor fi obligate, din 25 mai 2018, sa-si angajeze un responsabil cu Protectia Datelor, odata cu intrarea in vigoare a Regulamentului European privind Protectia datelor cu caracter Personal GDPR).

Topul oraselor lumii cu cele mai multe locuri de munca pentru expati

Metropola San Francisco din Statele Unite se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bune orase din lume pentru expati in ceea ce priveste oportunitatile pe piata muncii. Asa arata un sondaj realizat de YouGov la comanda HSBC Expat, noteaza Business Insider.

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

Firma romaneasca de tehnologie Tremend intra pentru al doilea an consecutiv in topul celor mai dinamice companii

Tremend intra pentru cel de-al doilea an consecutiv in topul Inc. 5000 Europa. Revista americana reuneste in acest top cele mai dinamice companii din regiune, pe criteriul cresterii cifrei de afaceri pe o perioada de 3 ani. De-a lungul timpului, printre companiile nominalizate in Inc. 5000 s-au numarat Microsoft, Timberland, Vizio, Facebook, Oracle, Moo, Sweden Mobilephones sau Caboline.

Suntem tot mai departe de revocarea sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, inainte de sedinta de bilant al DNA pe anul 2017, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul cererii de destituire a procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare.

Klaus Iohannis: Suntem tot mai DEPARTE de o revocare a procurorului-sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca asteapta o serie de documente pentru o decizie in cazul procurorului-sef al DNA, subliniind ca suntem tot mai departe de revocare, transmite Agerpres.

Horoscop dragoste pentru saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Mai multe zodii pot aflea conflicte in cuplu din cauza comunicarii deficiente. Sanse pentru idile noi.

Autoritatile au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald

Romania este lovita in plin de un ger naprasnic. Pentru a-ia ajuta pe oameni, autoritatile din Targoviste au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald.

Peste 141.000 de cazuri de infectii respiratorii in ultima saptamana, cu 67% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut

Peste 141. 000 de cazuri de infectii respiratorii s-au inregistrat in ultima saptamana, cu 67% mai multe fata de perioada similara a anului trecut, informeaza News. ro. De la inceputul acestei ierni au fost confirmate peste 1. 000 de cazuri de gripa, cele mai multe - 324 - in Bucuresti si in judetele Iasi, Constanta, Bihor si Arges.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )