Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati. Din noiembrie, noul kilogram ii va lua locul actualului kilogram, asa cum il stim

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati. Din noiembrie, noul kilogram ii va lua locul actualului kilogram, asa cum il stim

In luna noiembrie a acestui an va fi validata noua definitie a kilogramului, dar si a altor unitati de masura cu care suntem obisnuti sa lucram, scriu elvetienii de la Le Temps. Cat mai cantareste azi kilogramul cu adevarat? Greu de spus cu precizie si tocmai asta e problema. intr-un loc sigur aflat in vecinatatea Parisului, sta un mic cilindru de metal de 39 mm inaltime, reprezentand ceea ce intregul Pamant a folosit de-a lungul timpului ca standard pentru masa. Dar greutatea acestuia fluctueaza. De aici necesitatea unei noi definitii pentru kilogram. Si, odata cu kilogramul, vor fi re-definite si alte unitati de masura: kelvinul temperatura), amperul curent electric) si molul cantitatea de materie). Aceasta este cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati de la infiintarea sa. continuă pe Hotnews

(P) Burse de pana la 35% pentru programul de EMBA Bucharest oferit managerilor romani de cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de business din Europa lanseaza sesiunea de burse de pana la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va incepe in noiembrie 2018.

Ce model de smartphone are cea mai mare autonomie in 2018

Daca te gandesti sa-ti cumperi urmatorul smartphone pornind de la durata de viata a bateriei, graficul de mai jos s-ar putea sa-ti faca decizia mai usoara. Strategy Analytics este o companie specializata pe realizarea de teste si studii intr-o varietate foarte mare de domenii. Cea mai recenta analiza publicata de compania americana a implicat testarea [].

Cea mai mare farsa din istorie facuta de 1 aprilie a fost planificata patru ani si a implicat un vulcan

Intr-o dimineata senina de aprilie, a anului 1974, locuitorii unui orasel din Alaska s-au trezit cu o imagine teribila: vulcanul adormit din apropiere se pregatea sa erupa. Din fericire, fenomenul nu era unul natural, ci pregatit de un om pus pe sotii.

City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

In ultimele trei luni de anul trecut au fost avizate 77. 684 dosare de dauna la companiile de asigurare autorizate sa practice asigurarea obligatorie auto RCA, cu 6,83% mai multe decat cele avizate in trimestrul al treilea din 2017. Autoritatea de.

Presedintele care a supravietuit unei tentative de asasinat: Cea mai mare provocare pentru europeni este politica medievala pe care Rusia o aplica in secolul 21

Viktor Yushchenko, fostul presedinte al Ucrainei, care a supravietuit unei tentative de asasinat in 2004, trage un semnal de alarma privind practicile medievale ale Rusiei. El spera ca Europa se va trezi si.

Revolutia sistemului international de unitati. in 2019, un kilogram nu va mai cantari ... un kilogram

Ne aflam in fata celei mai mari revizuiri a sistemului international de unitati, de la infiintarea sa, in 1960. Sistemul contine sapte unitati fundamentale: metrul, kilogramul, secunda, amperul, kelvinul,.

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

Cea mai scumpa camera Canon va trage urmatoarele filme de Hollywood

Canon produce de multi ani camere foto cu abilitati impresionante de captura video, dar cea mai noua creatie a japonezilor joaca intr-o cu totul alta liga. intr-o competitie pentru inovatie permanenta, oficialii Canon au dezvaluit prima lor camera full-frame pentru cinematografie. Aceasta camera video de top face o treaba foarte buna in a concura cu [].

Vinerea Floriilor, spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor: invierea Mantuitorului

Vineri, 30 martie 2018, ora 18,00, la Teatrul Tony Bulandra, Centrul Judetean de Cultura Dambovita are bucuria de a va invita la un spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor - invierea Mantuitorului.

Un anunt de angajare a atras 28 de milioane de aplicanti. O cifra mai mare decat populatia Australiei

Peste 28 de milioane de persoane, o cifra mai mare decat populatia Australiei, au aplicat pentru aproximativ 90. 000 de posturi la caile ferate indiene, companie care trece printr-o modernizare de 105 miliarde de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )