Libnet.ro
UNICEF

11:16

Va continua Prima Casa si in 2019? Raspunsul lui Eugen Teodorovici

Adevărul Adevărul,
Va continua Prima Casa si in 2019? Raspunsul lui Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici sustine ca exista o discutie la nivel de Guvern cu privire la continuarea programului Prima Casa si in anul 2019. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici propune ca firmele care vnd abonamente sau asigurari medicale sa nu mai poata presta si servicii medicale

Firmele care vand abonamente medicale sau asigurari, dar si servicii medicale, ar putea fi nevoie sa renunte la una dintre aceste activitati, a anuntat, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Cel care presteaza, emite aceste asigurari, sa spunem de sanatate, nu poate sa si presteze aceasta activitate. Trebuie sa separam aceste doua zone. Pot sa opteze pentru una sau alta. Nu ca vreau eu. Este o chestiune de principiu. Daca tu vinzi asigurari cum poti sa fii si cel care presteaza?, a afirmat Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici propune ca firmele care vnd asigurari medicale sa nu mai poata presta si servicii medicale

Companiile care vand asigurari medicale, dar si servicii medicale, ar putea fi nevoie sa renunte la una dintre aceste activitati, a anuntat, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Cel care presteaza, emite aceste asigurari, sa spunem de sanatate, nu poate sa si presteze aceasta activitate. Trebuie sa separam aceste doua zone. Pot sa opteze pentru una sau alta. Nu ca vreau eu. Este o chestiune de principiu. Daca tu vinzi asigurari cum poti sa fii si cel care presteaza?, a afirmat Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor face referire la companiile care vand asigurari medicale si au si retea proprie de servicii medicale.

Val de comentarii negative pe pagina de Facebook a lui Eugen Teodorovici

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a revenit marti pe Facebook cu o postare in care a incercat sa explice declaratia sa privind persoanele care muncesc in strainatate, respectiv sa aiba un permis de munca pentru o perioada limitata. A primit peste 2000 de comentarii, aproape toate negative, si peste 180 de share-uri.

Radu Banciu: Eugen Teodorovici, considerat un habarnist de prim-plan, a venit cu o propunere care il va arunca si mai mult in negura timpului. Este o idiotenie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, privind limitarea la cinci ani a dreptului de munca al romanilor in afara.

PNL: Somam premierul sa-l demita pe Eugen Teodorovici. Propunerea ministrului Finantelor ataca dreptul romnilor la munca

PNL someaza premierul Viorica Dancila sa il demita din functia de ministru al Finantelor pe Eugen Teodorovici si sa se delimiteze public de propunerea acestuia de introducere a unui permis de munca cu timp limitat in Uniunea Europeana.

Care sunt drepturile lucratorilor din UE pe care Eugen Teodorovici le-ar vrea limitate: Libera circulatie este un principiu fundamental al Uniunii Europene

Libera circulatie a lucratorilor este un principiu fundamental inscris chiar in Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, la articolul 45, potrivit Comisiei Europene. in plus, legislatia secundara a UE si jurisprudenta Curtii de Justitie prevad drepturi clare ale cetatenilor Uniunii Europene in privinta liberei circulatii. Reamintim ca ministrul finantelor Eugen Teodorovici vrea sa propuna limitarea dreptului de a lucra in statele membre UE. Vezi in text drepturile cetatenilor pe piata muncii in UE si ce prevede Tratatul UE.

Siegfried Muresan: Sunt sigur ca ministrii de Finante din UE si-au pus minile n cap cnd l-au auzit pe Eugen Teodorovici ca propune lucruri care ncalca tratatele europene

Oameni buni, ministrul Teodorovici vrea sa limiteze dreptul romanilor de a calatori si de a lucra in UE. Libertatea de miscare, de a lucra si a studia oriunde in Europa este o libertate fundamentala pe care poporul roman a obtinut-o prin aderarea la UE. Pentru ca romanii sa poata lucra fara permis de munca in toate statele membre, a trebuit sa treaca 7 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, a scris marti, pe Facebook, europarlamentarul Siegfried Muresan. Aceasta este reactie la declaratia ministrului finantelor Eugen Teodorovici, care vrea sa propuna limitarea dreptului de a lucra in statele membre UE.

Eugen Teodorovici a gasit solutia pentru readucerea romanilor acasa: prigonirea lor in restul Europei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a gasit solutia pentru a atrage in tara romanii plecati la munca in strainatate - sa li se restrictioneze permisul de munca in tara de destinatie! O noua dovada ca principiile UE si, mai ales, drepturile.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunt despre banii romanilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut declaratii la Forumului desprecriza fortei de munca. intrebat daca exista un nou proiect al legii Educatiei care va fi inaintat in Parlament,.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, despre deficitul bugetar: Vom inchide sub 3%

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut declaratii la Forumului desprecriza fortei de munca. intrebat daca exista un nou proiect al legii Educatiei care va fi inaintat in Parlament,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )