Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eugen Teodorovici confunda companiile de stat cu structurile bugetare

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici confunda companiile de stat cu structurile bugetare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti la postul public de televiziune ca vrea sa inceapa o reforma a aparatului bugetar, care ar insemna o restructurare de personal in zonele mari consumatoare de bani publici. Teodorovici a enumerat cateva zone in care se cheltuie multi bani publici, insa a inclus si companii de stat din subordinea Ministerului Energiei si Ministerului Economiei, ceea ce este eronat. Companiile de stat din subordinea acestor ministere functioneaza ca orice societate comerciala pe o piata libera, se autofinanteaza si contribuie la cresterea incasarilor la bugetul de stat prin dividendele distribuite anual. Angajatii platiti de aceste companii nu sunt bugetari. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici anunta concedieri masive in aparatul bugetar. Care sunt cele mai vulnerabile domenii

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, spune ca este obligatorie o reformare a aparatului bugetar din Romania si ca acesta trebuie sa aiba oameni exact cati trebuie, nu unul munceste si trei pe langa el stau.

Eugen Teodorovici: Salariul minim pe economie poate creste nainte de 1 ianuarie 2019

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a spus, marti seara, ca salariul minim pe economie poate sa fie majorat la 2. 050 de lei, inainte de inceputul anului viitor, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici: Salariul minim pe economie poate creste nainte de 1 ianuarie 2019

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a spus, marti seara, la TVR 1, ca salariul minim pe economie poate sa fie majorat la 2. 050 de lei, inainte de inceputul anului viitor, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )