Libnet.ro
UNICEF

13:30

Retrospectiva 2018. Anul acesta s-a intervenit de 114 ori n legislatia fiscala. Cele mai importante 10 schimbari

Hotnews Hotnews,
 Retrospectiva 2018. Anul acesta s-a intervenit de 114 ori n legislatia fiscala. Cele mai importante 10 schimbari

De la inceputul acestui an si pana in 2 decembrie s-a intervenit de 114 ori in legislatia fiscala. Prin Ordine ale Ministrului, ale Presedintelui ANAF, Ordonante de urgenta etc. Daca ne uitam si in anii trecuti, media schimbarilor legislative in materie fiscala) este undeva la 140/an, medie care ar putea fi atinsa si in acest an, dat fiind faptul ca in decembrie apar frecvent modificari fiscale. Urmarite dupa numele ministrului, cel mai aprig schimbator de norme sau de legi a fost Darius Valcov. in cele 3 luni in care acesta a fost numarul unu la Finante, legislatia a fost schimbata de 48 de ori, ceea ce inseamna 16 modificari/luna. Fata de Valcov, in mandatul lui Teodorovici avem 10 modificari/luna. Deocamdata. continuă pe Hotnews

Cum arata Romania fata de alte 5 tari membre UE care au sarbatorit anul acesta centenarul

Mai multe tari, membre ale Uniunii Europene, au sarbatorit anul acesta centenarul, alaturi de Romania. Am ales 5 dintre acestea pentru a vedea cum se situeaza fata de tara noastra din punct de vedere a 5 indicatori economici.

Cristian Popescu, SAP Romania: Rompetrol si Groupama, doi clienti locali pe care i-am castigat anul acesta

SAP Romania, furnizorul de aplicatii software pentru gestiunea afacerilor si subsidiara locala a SAP SE, si-a extins portofoliul de clienti in 2018 cu o serie de companii mari care activeaza pe piata locala, printre care se numara Rompetrol si.

Lia Olguta Vasilescu: Nu s-a coborat niciodata atat limbajul politic ca anul acesta

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat sambata ca niciodata nu s-a coborat limbajul politic asa cum s-a intamplat in anul Centenar, sustinand ca e nevoie de proiecte pentru interesul.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )