Libnet.ro
UNICEF

18:00

Teodorovici a preluat presedintia Consiliului ECOFIN

Adevărul Adevărul,
Teodorovici a preluat presedintia Consiliului ECOFIN

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a preluat de la omologul sau austriac presedintia Consiliului ECOFIN, anunta Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Adevărul

Iohannis: Romnia poate exercita Presedintia Consiliului UE n pofida disputelor politice interne

Romania poate exercita Presedintia Consiliului UE in pofida disputelor politice interne, afirma presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat presei austriece, seful statului prezentand prioritatile Bucurestiului si semnaland ca va candida pentru un nou mandat.

Eugen Teodorovici participa astazi la ECOFIN

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, va participa, astazi, la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice si Financiare al Uniunii Europene ECOFIN), desfasurata la Bruxelles.

Dancila: Vom lamuri presedintele CE si Colegiul Comisarilor ca Romnia este pregatita sa preia Presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Romania este pregatita sa preia Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene UE) si ca ii va convinge de acest lucru pe presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si pe membrii Colegiului Comisarilor, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )