Libnet.ro
UNICEF

13:45

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,82 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,82 milioane de euro pe BVB

Ndicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 8,83 milioane de lei 1,82 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 5,36 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 25,98 milioane de lei 5,36 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,18 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,47 milioane de lei 3,18 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,14 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,25 milioane de lei 3,14 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Fonduri europene in valoare de 41,28 milioane de euro, atrase pentru investitii pe malul Borcei

In domeniul fondurilor europene nerambursabile, Primaria Municipiului Calarasi are in prezent semnate 21 de contracte de finantare in valoare de 41,28 milioane euro, aflate astazi, 14 iulie 2020, in diverse stadii de implementare, si urmand, ca in cel mai scurt timp aproximativ 4 luni) sa semneze inca 9 contracte de finantare in valoare totala de 10,8 milioane euro.

INTRUCAT NU AM TRANSPUS DIRECTIVA PENTRU PREVENIREA SPALARII BANILOR SI FINANTARII TERORISMULUI Justitia europeana ne obliga sa platim 3 milioane euro catre CE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) obliga Romania si Irlanda sa plateasca 3 milioane si, respectiv, 2 milioane de euro catre Comisia Europeana CE), intrucat nu au transpus in mod complet, in termenul prevazut, Directiva privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, conform unui comunicat emis, astazi, de instanta europeana CURIA).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )