Libnet.ro
UNICEF

14:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,19 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,19 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 15,58 milioane de lei 3,19 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 9,30 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 14,89 milioane de lei 3,05 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici ai burselor asiatice erau, la mijlocul sedintei, de tranzactionare de astazi, in teritoriu mixt.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici ai burselor asiatice erau, la mijlocul sedintei, de tranzactionare de astazi, in teritoriu mixt.

Peste 19 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a decide cine le va administra localitatile si judetele in urmatorii patru ani

Peste 19 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne duminica, de la ora 7:00, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de consilii judetene, procesul de votare urmand sa se desfasoare in conditii foarte stricte, impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19.

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele.

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele mici si mijlocii IMM).

Compania lui Frank Timis si Carlo Burci a castigat licitatia de 4,2 milioane euro pentru platforma de Big Data a Consiliului Concurentei

Compania Trencadis Corp din Baia Mare a castigat licitatia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data si analiza a informatiilor de la Consiliul Concurentei, potrivit SEAP, relateaza G4media. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )