Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditatea de 12,20 milioane de lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditatea de 12,20 milioane de lei pe BVB

La orele pranzului, principalii indici BVB erau in teritoriu negativ. continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,88 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 33,24 milioane de lei 6,88 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 2,45 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 88 milioane de lei 2. 45 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu mixt la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Aeroportul din Timisoara ar putea avea un terminal pentru plecari curse externe de 184,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor vrea sa aloce 184,5 milioane lei pentru constructia unui terminal pentru plecari curse externe la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, din fonduri externe nerambursabile, prin Programului Operational Infrastructura Mare, potrivit unui proiect de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico economici ai obiectivului de investitii.

PENTRU COSTURI CU LUCRARI DE DEZAFECTARE SI REFACERE A MEDIULUI Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom peste 288 milioane lei

Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom SNP) suma de 287,62 milioane lei plus dobanzi, conform unei decizii finale emise de Tribunalul Arbitral in arbitrajul initiat de OMV Aktiengesellschaft la Camera Internationala de Comert de la Paris impotriva autoritatilor din tara noastra, se arata in raportul grupului petrolier publicat astazi pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

Guvernul va aloca 350 milioane de lei pentru a sprijini agricultorii. Chicu: Nu permiteti lacustei politice sa intre in sectorul dumneavoastra

Premierul Ion Chicu a anuntat marti, 28 iulie, ca Guvernul va aloca in total 350 milioane de lei in sprijinul agriculturii, care a avut de suferit de pe urma secetei, dar si a ploilor cu grindina. Totodata, prim-ministrul i-a indemnat pe agricultori sa delimiteze actiunile reale si promisiunile facute de politicieni.

Romania trebuie sa plateasca OMV Petrom daune de aproape 300 milioane lei

Un tribunal arbitral din Paris a decis ca Romania trebuie sa plateasca daune de aproape 300 de milioane de lei catre OMV Petrom, respectiv costuri istorice suportate de companie cu lucrari de dezafectare de sonde si de refacere a mediului, care trebuiau rambursate de tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )