Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk a deschis sucursala Tesla din Romania. Ce angajari anuntase

Adevărul Adevărul,
Elon Musk a deschis sucursala Tesla din Romania. Ce angajari anuntase

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, si-a deschis sucursala din Romania prin intermediul careia urmeaza sa deschida statii Supercharger, in patru mari orase din tara, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Elon Musk a anuntat ca renunta la Twitter pentru o vreme

CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk a anuntat marti ca renunta la Twitter pentru o vreme, dupa ce postarile sale de pe reteaua sociala au contribuit la alimentarea unei frenezii bursiere care a dus la cresterea vertiginoasa a actiunilor unor companii, relateaza AFP si Barrons.

Elon Musk spune ca la una dintre companiile sale se fac teste cu o maimuta care poate juca jocuri video prin intermediul unui cip implantat in craniu

Elon Musk spune ca Neuralink, compania sa cunoscuta pentru testele cu implanturi cerebrale, a pus un cip in craniul unei maimute, l-a conectat la creier cu cabluri minuscule, iar maimuta joaca jocuri video cu mintea. Nu este deloc o maimuta nefericita, a spus Musk intr-un interviu la Clubhouse, o aplicatie de social media care castiga popularitate.

Elon Musk a determinat o noua crestere a valorii criptomonedelor dupa ce a revenit pe Twitter

Elon Musk a determinat o noua crestere a valorii criptomonedelor dupa ce a revenit pe Twitter cu o potare. Potrivit CNBC, dupa o absenta de pe Twitter, execentricul miliardar a scris din nou urmaritorilor.

Absenta lui Elon Musk de pe Twitter a durat doua zile: O noua postare a crescut cu 50% pretul unei criptomonede

Excentricul miliardar sud-african Elon Musk s-a intors pe Twitter la doua zile dupa ce a anuntat ca va lua o pauza pentru o vreme de la platforma social media, o noua postare de-a sa ducand la cresterea spectaculoasa a pretului unei criptomonede, relateaza CNBC.

Elon Musk anunta ca Neuralink a implantat un senzor in creierul unei maimute. Primata controleaza jocurile video cu puterea mintii

Experiment controversat condus de cercetatorii americani. Elon Musk a dezvaluit caNeuralinka implantat cu succes un senzor de dimensiunea unei monede in creierul unei maimute. Potrivit acestuia,.

Momentele de cosmar traite de o artista din Romania in copilarie. Tata ma batea, a bagat cutitul in mama

O cunoscuta cantareata de la noi si-a deschis sufletul in fata fanilor si a adus detalii cutremuratoare din copilaria sa. Amintirile acesteia sunt negre si pline de episoade violente care s-au petrecut intre parinti chiar sub ochii sai. Copilaria neagra a unei artiste de la noi. Detalii despre momentele cumplite traite de cantareata Cunoscuta cantareata .

2Performant si Cristian Tudorescu lanseaza prima analiza din Romania a evolutiei companiilor de tech pe bursa

Prima analiza a evolutiei companiilor de tehnologie pe bursa realizata pentru piata de capital din Romania, de catre un specialist roman, s-a lansat astazi sub numele Companiile de tech pe bursele din intreaga lume - de la Nasdaq pana la Bursa de Valori Bucuresti. Acest demers in premiera pentru tara noastra, care analizeaza evaluarea si randamentele pentru companiile tech, este semnat de Cristian Tudorescu, specialist in pietele financiare, cu experienta de peste 15 ani in investitii si evaluarea companiilor, cofondator Investors Club, cu sprijinul companiei de tehnologie 2Performant, liderul pietei de marketing afiliat din Romania, listata recent pe piata AeRO a BVB.

Top Line aniverseaza 25 de ani in industria de frumusete din Romania

Top Line implineste 25 de ani de prezenta pe piata de frumusete profesionala din Romania si marcheaza aniversarea printr-o serie de actiuni si campanii speciale dedicate specialistilor si publicului iubitor de consumator de produse de infrumusetare.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANTI-COVID-19: RECOMANDARI SI PRECAUTII VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )