Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume. Ce avere are fondatorul Amazon

B1 B1,
Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume. Ce avere are fondatorul Amazon

Jeff Bezos l-a detronat pe Elon Musk in topul celor mai bogati oameni din lume. Fondatorul Amazon a reusit performanta marti, dupa ce actiunile Tesla au scazut cu 2,4%. Astfel, averea lui Musk a scazut cu 4,5 mi. continuă pe B1

Jeff Bezos redevine cel mai bogat om din lume. Suma uriasa pierduta de Elon Musk care i-a furat prima pozitie in top

Jeff Bezos, fondatorul Amazon a redevenit cel mai bogat om din lume, dupa ce suprematia lui Elon Musk s-a incheiat brusc din cauza fluctuatiilor bursiere de marti, informeaza CNN.

Jeff Bezos l-a depasit pe Elon Musk si a redevenit cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, si-a recastigat titlul de cel mai bogat om din lume punand capat perioadei de aproximativ sase saptamani in care CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk s-a aflat in fruntea clasamentului celor mai instarite persoane ale planetei, relateaza CNN.

Averea lui Vladimir Potanin, oficial cel mai bogat om din Rusia, a depasit pragul de 30 de miliarde de dolari

Vladimir Potanin, principalul actionar al gigantului minier Norilsk Nickel, a doborat un nou record de bogatie in Rusia in clasamentul Forbes, in ciuda faptului ca holdingul sau a incasat recent o amenda enorma pentru poluare, scrie AFP.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Cel mai mare fond suveran de investitii din lume va face presiuni asupra companiilor sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume cu o capitalizare de 1,3 trilioane de dolari, cere companiilor in care investeste la nivel global sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie si sa ia in considerarea stabilirea de cote de gen, relateaza Reuters.

Secretul celei mai scumpe cafele din lume. De ce costa 1.000 $ o singura punga

Cafeaua a devenit un obicei, a creat o dependenta si care, recunoastem cu totii, are numeroase beneficii: ne trezeste imediat si ne da ceva energie. Ea are un efect antiinflamator dovedit, ofera o crestere de memorie pe termen scurt si poate preveni declinul cognitiv. Alegerea ei se face in functie de gusturi, sensibilitati si buzunar.

Cel mai gustos burrito mexican. Ingredientul simplu care il face delicios

Cum sa faci cel mai bun burrito mexican? Este un ingredient care-l face delicios. E foarte simplu si nu-si trebuie multa indemanare in bucatarie. Care sunt alimentele de care ai nevoie si cum trebuie sa prepari totul? Reteta pentru burrito mexican Burrito e potrivit pentru aproape toate momentele, mai ales cele unde e vreme de .

Romania, cel mai semnificativ declin al vanzarilor auto din Europa, in ianuarie

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa UE plus Marea Britanie si tarile EFTA) au scazut cu 25,7% in ianuarie, comparativ cu perioada similara din 2020, arata datele publicate miercuri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), iar Romania, Spania si Slovacia au raportat cel mai semnificativ declin.

Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu. A impuscat 9 dintre oamenii care erau acolo!

Nicu Murgasanu, considerat primul fotograf al revolutiei de la Alba Iulia, a postat pe contul sau de Facebook un episod de-a dreptul sangeros din istoria tarii, episod care il are in prim-plan pe Nicolae Ceausescu. Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu Omul acela mic - Ceausescu) in scurta albastra, mi-a tras un bocanc in .

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )