Libnet.ro
UNICEF

16:16

Tesla recheama 135.000 de vehicule din cauza riscului de accidente rutiere

Adevărul Adevărul,
Tesla recheama 135.000 de vehicule din cauza riscului de accidente rutiere

Tesla a acceptat sa recheme de pe piata americana 134. 951 de vehicule Model S si Model X cu ecrane tactile care s-ar putea defecta, cu riscul de a provoca un accident, dupa ce autoritatile de reglementare americane i-au solicitat sa faca acest lucru. continuă pe Adevărul

Tesla recheama 134.951 de vehicule Model S si Model X care risca sa provoace un accident

Tesla a acceptat sa recheme de pe piata americana 134. 951 de vehicule Model S si Model X cu ecrane tactile care s-ar putea defecta, cu riscul de a provoca un accident, dupa ce autoritatile.

DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, care a dus la declinul substantial al preturilor energiei si la scaderea valorii proprietatilor companiei in sectorul gazelor de sist cu peste 20 de miliarde de dolari.

Meci de Liga 1 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre FC Arges si Sepsi Sf. Gheorghe nu se va disputa la mijlocul acestei saptamani din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 aparute in tabara covasnenilor.

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii si a interventiei brutale din partea fortelor de ordine. Franta cere suspendarea .

Pericol de accidente, din cauza cetii, in Prahova

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca ceata reduce vizibilitatea in trafic sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Arges,.

Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

Meciurile de la turneul de la Melbourne, ultimul inainte de Australian Open, partide programate pentru joi, 4februarie, au fost anulate, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat din cadrul unui ho.

Champions League: Meciul dintre RB Leipzig si Liverpool, in pericol din cauza coronavirusului

Clubul RB Leipzig a cerut, marti, autoritatilor germane sa acorde gruparii Liverpool, adversara din optimile Champions League, o derogare de la noile reguli stricte de intrare pe teritoriul sau din Marea Britanie.

Incident la Spitalul Sfantul Pantelimon Un salon, evacuat din cauza unei probleme la un neon din care a inceput sa iasa fum

Un salon de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti a fost evacuat, dupa ce dintr-un neon a inceput sa iasa fum, dar nu a luat foc. Pacientii au fost mutati in salonul alaturat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )