Libnet.ro
UNICEF

00:07

Finantele vor sa imprumute peste 4,4 miliarde lei, in iunie / Noua emisiune Tezaur pentru populatie, incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Finantele vor sa imprumute peste 4,4 miliarde lei, in iunie / Noua emisiune Tezaur pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de tezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark. La cele 4,4 miliarde lei se mai adauga sumele pe care le va strange prin noua serie de emisiuni a programului Tezaur dedicat populatiei, care incepe de luni. continuă pe Hotnews

Guvernul Dancila vrea sa imprumute inca 4,4 miliarde de lei in iunie, pentru a finanta deficitul bugetar.Noua emisiune pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark, scrie Hotnews.

Primaria Capitalei vrea sa se imprumute peste 100 milioane de euro de la Trezorerie pentru a acoperi restantele acumulate la plata subventiei pentru caldura si apa calda

Primaria Capitalei vrea sa se imprumute 462. 949 lei de la Trezoreria Statului pentru plata subventiilor restante aferente furnizarii energiei termice catre populatie, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General ce va fi discutat joi, in cadrul unei sedinte convocate de urgenta. imprumutul trebuie restituit in 20 de ani, iar cadrul legal pentru acordarea sa este Ordonanta 35/2019.

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA: Piata bauturilor racoritoare, estimata la 6,5 miliarde lei

Piata bauturilor racoritoare din tara noastra ar putea depasi, in acest an, nivelul de 6,5 miliarde de lei, prin cele peste 800 de companii inregistrate in acest sector, reiese dintr-o analiza de specialitate, publicata, ieri.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Sistemul bancar, profit de 1,84 miliarde lei

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei, in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

A ATINS 4,77 MILIARDE LEI Cifra de afaceri a grupului eMAG a crescut cu 17,5% in 2018

Grupul de comert online eMAG si-a majorat cu 17,5% veniturile anul trecut, comparativ cu 2017, pana la 4,77 miliarde de lei, conform anuntului facut ieri de oficialii acestuia, care au mentionat ca avansul s-a datorat dezvoltarii accelerate. Rezultatele au fost sustinute de extinderea ofertei de produse, de cresterea numarului de clienti si de investitiile in angajati, logistica, tehnologie si dezvoltare internationala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )